אספרגוס צלוי ברוטב חמאה ולימון

אספרגוס צלוי ברוטב חמאה ולימון

אספרגוס נהדר ופריך ברוטב חמאה לימוני שישדרג ויעשיר לכם כל ארוחה ומכינים בקלי קלות. מעולה כתוספת למה העיקרית.

תהנו.

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת אספרגוס ירוק טרי
  • 50 גרם חמאה
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט פרמזן איכותי (לא חובה)
  • מעט שמן זית

שלבי הכנת המתכון

  1. לוקחים את האספרגוס וחותכים את הקצוות הקשים והלא אכילים שלן ( בערך 5 ס"מ מהסוף ).
  2. צולים את האספרגוס במחבת פסים עם מעט שמן זית, עד שהם משחימים קלות והופכים לצד השני לעוד 2-3 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  3. מוציאים האספרגוס מהמחבת ומניחים בצד.
  4. בינתיים ממיסים את החמאה במחבת החמה, מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב על האספרגוס החם ומגישים.
  5. בתיאבון !

 

 

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.