בראוניז שוקולד ואגוזים

בראוניז שוקולד ואגוזים

יש המון מתכוני בראוניז ברחבי הרשת, אבל בראוניז עם כמויות סבירות של חמאה ושוקולד לא ממש מצאתי…
לכן הבאתי לכם פה מתכון נהדר לפאדג' בראוניז שוקולדיים ונימוחים שאי אפשר להפסיק לנשנש, עם כמויות סבירות בהחלט של חמאה.
מומלץ להכפיל כמויות  כי הבראוניז  האלו פשוט נחטפים !
תהנו.

מצרכים למתכון

  • 220 גרם שוקולד מריר איכותי או שילוב של מריר וחלב
  • 150 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1/4 כוס קקאו
  • 3/4 כוס קמח
  • 3 ביצים

שלבי הכנת המתכון

  1. ממיסים את החמאה יחד עם השוקולד המריר בקערה גדולה. ניתן להמיס במיקרו בגלים קצרים של 10-15 שניות או בבן-מארי.
  2. מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
  3. מוסיפים את הקמח ואת אבקת הקקאו ומערבבים עד לתערובת חלקה ואחידה.
  4. מפזרים מעל התערובת את אגוזי המלך בתפזורת אחידה.
  5. אופים בחום של 170 מעלות כ- 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מניחים לבראוניז להצטנן להחלוטין לפני שפורסים.
  6. פורסים לריבועים שמנמנים מגישים. בתיאבון.


.בראוניז

 

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.