הום פרייז

הום פרייז

מתכון להכנת הום פרייז

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
תפוחי אדמה הן התוספת המושלמת לכל ארוחה, בין אם זה פירה, צ’יפס או סתם תפוחי אדמה בתנור.
אבל כשבא לכם להשקיע קצת יותר ולנסות משהו קצת שונה, הום פרייז זה המתכון בשבילכם .
הום פרייז בקלי קלות ממש כמו במסעדה שלא תוכלו להפסיק לאכול.
תהנו.

מרכיבים להכנת הום פרייז

  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • 3/4 כוס רוטב צי`לי מתוק
  • 3 פלפלים אדומים
  • 2 בצלים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 בקבוק שמן סויה לטיגון עמוק
  • מעט שומשום לקישוט
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת הום פרייז

  1. חותכים את תפוחי האדמה עם הקליפה לקוביות בגודל בינוני או לפלחים קטנים ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  2. בינתיים חותכים את הבצל ואת הפלפל האדום לרצועות דקות.
  3. מקפיצים את הפלפל האדום והבצל במחבת עם מעט שמן , מתבלים במלח ופלפל ו- 3/4 כוס רוטב צ`ילי.
  4. מוציאים את תפוחי האדמה המטוגנים לנייר סופג לכמה דקות ולאחר מכן מעבירים למחבת.
  5. מקפיצים את תפוחי האדמה עם שאר המרכיבים ( אם חסר מוסיפים עוד רוטב צ`ילי לפי הטעם)
  6. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים במעט שומשום.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של הום פרייז

עוד מתכונים כמו הום פרייז