הום פרייז

הום פרייז
תפוחי אדמה הן התוספת המושלמת לכל ארוחה, בין אם זה פירה, צ'יפס או סתם תפוחי אדמה בתנור.
אבל כשבא לכם להשקיע קצת יותר ולנסות משהו קצת שונה, הום פרייז זה המתכון בשבילכם .
הום פרייז בקלי קלות ממש כמו במסעדה שלא תוכלו להפסיק לאכול.
תהנו.
 

מצרכים למתכון

  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • 3/4 כוס רוטב צי`לי מתוק
  • 3 פלפלים אדומים
  • 2 בצלים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 בקבוק שמן סויה לטיגון עמוק
  • מעט שומשום לקישוט
 
הום פרייז

שלבי הכנת המתכון

  1. חותכים את תפוחי האדמה עם הקליפה לקוביות בגודל בינוני או לפלחים קטנים ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  2. בינתיים חותכים את הבצל ואת הפלפל האדום לרצועות דקות.
  3. מקפיצים את הפלפל האדום והבצל במחבת עם מעט שמן , מתבלים במלח ופלפל ו- 3/4 כוס רוטב צ`ילי.
  4. מוציאים את תפוחי האדמה המטוגנים לנייר סופג לכמה דקות ולאחר מכן מעבירים למחבת.
  5. מקפיצים את תפוחי האדמה עם שאר המרכיבים ( אם חסר מוסיפים עוד רוטב צ`ילי לפי הטעם)
  6. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים במעט שומשום.

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.