וופל בלגי

וופל בלגי

וופל בלגי הדבר הא-מ-י-ת-י!
וופל פריך ומושלם וכל מה שצריך בשביל שהתענוג הזה יהיה אצלכם בצלחת הוא 5 דקות עבודה, 2 קערות ומטרפה.
הכי טעים להגיש עם שוקולד חלב מומס/שוקולד לבן מומס, שברי אגוזים או חלווה
וכדור גלידת וניל איכותית.

תהנו.

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות קמח
  • 2 ביצים מפורדות לחלבונים וחלמונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 1 כוסות חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 150 גרם חמאה מומסת

 

שלבי הכנת המתכון

  1. בקערה מערבבים יחד את הקמח עם הסוכר ואבקת האפייה.
  2. מוסיפים פנימה את החלמונים, החמאה המומסת, תמצית הוניל והחלב מערבבים היטב.
  3. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים בעזרת מטרפה עד שמתקבל קצף לבן יציב.
  4. מקפלים את תערובת החלבונים אל תוך הבלילה בעדינות.
  5. מחממים היטב את מכשיר הוופל או המולטיקייק ושופכים מצקת מן הבלילה למכשיר.
  6. אופים עד הזהבה עמוקה משני הצדדים ועד שהריח משגע את כל הבית.
  7. מגישים חם עם שוקולד מומס, כדור גלידה או כל תוספת אחרת לטעמכם.

וופל בלגי

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.