לביבות כרובית מטריפות

לביבות כרובית מטריפות

לביבות כרובית משגעות וקלות להכנה שלא תוכלו להפסיק לטרוף ישר כשהן יוצאות מהמחבת.
הן נפלאות חמות ישר מהמחבת לצד מטבל שמנת חמצמץ או בטמפרטורת החדר ככה בלי כלום.\

תהנו.

מצרכים למתכון

  • כרובית אחת גדולה ויפה
  • 2 ביצים
  • 1בצל גדול קצוץ ומטוגן עד להזהבה מבעוד מועד
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית מלח
  • שמן לטיגון

p1030444

 

 

 

שלבי הכנת המתכון

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים ומבשלים בסיר עם מים רותחים עד שהכרובית מתרככת מעט.
  2. מסננים וקוצצים דק דק או טוחנים קלות במעבד מזון.
  3. מוסיפים פנימה את הבצל המטוגן, הביצים, המלח ופירורי הלחם ומערבבים היטב.
  4. מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים.
  5. מגישים חם או בטמפרטורת החדר לצד מטבל שמנת חמצמץ או יוגורט

 

p1030464

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.