ממרח עגבניות מיובשות

ממרח עגבניות מיובשות

ממרח מהיר וקל הכנה שישדרג לכם בשמחה כל טוסט או סנדוויץ'.
תהנו. 

מצרכים למתכון

  • 150 גרם עגבניות מיובשות לחות בשמן זית
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 2-3 כפות צנוברים

שלבי הכנת המתכון

  1. בדרך המהירה: טוחנים את כל החומרים במעבד המזון עד לקבלת ממרח אחיד. מכסים בשכבת שמן זית ושומרים בקירור עד שבועיים.
  2. בדרך הארוכה: לאלו מכם שלא מתעצלים ורוצים לייבש את העגבניות בעצמם:
  3. מזלפים מעט שמן זית ומלח גס ושולחים לתנור ללילה על חום נמוך של 100 מעלות. כמובן שאם עושים את העגבניות המיובשות מעגבניות שרי תמר אז הזמן אפייה מתקצר.
  4. שומרים את העגבניות המיובשות שקיבלתם בצנצנת מעוקרת ומכסים אותן בהמון שמן זית. אפשר להוסיף גם כמה ענפי תימין.

 

 

ממרח עגבניות מיובשות

 

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.