ממרח פסטו ביתי

ממרח פסטו ביתי
מתכון לממרח פסטו טרי ונהדר שיעזור לכם לשדרג כל פסטה או סנדוויץ' שמכינים בקלות ובמהירות במעבד במזון.
ניתן להכין ממרח פסטו גם מעשבי תיבול אחרים, כגון פסטו פטרוזיליה או פסטו כוסברה.
וכמו כן ,אפשר להחליף את הצנוברים באגוזים אחרים לבחירתכם, כגון אגוזי קשיו או אגוזי מלך ואפילו שקדים.
תהנו.

מצרכים למתכון

  • 1 קופסא של בזליקום טרי
  • 3 כפות צנוברים
  • 2 שיני שום
  • מלח לפי הטעם
  • בין רבע לחצי כוס שמן זית ( תלוי בסמיכות שרוצים )
  • 1/4 כוס גבינת פרמז'ן מגוררת

שלבי הכנת המתכון

  1. מניחים את כל החומרים מלבד השמן זית בתוך מעבד המזון ומתחילים לטחון תוך כדי הוספת שמן הזית בזרם דק עד שהתערובת בסמיכות הרצויה.
  2. מעבירים לצנצנת ומכסים בשמן זית. שומרים בקירור עד שבועיים.

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.