מרק כרובית קרמי

מרק כרובית קרמי

מרק כרובית קרמי חלומי ומושלם לאוהבי הכרובית.
הטעם הנפלא של הכרובית בשילוב החמאה והשמנת הופך אותו למפנק במיוחד.

תהנו.

מצרכים למתכון

  • 30 גרם חמאה/ שמן זית
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 4-5 שיני שום קצוצות
  • 1 ראש כרובית גדול מפורק לפרחים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • מים כמעט עד לכיסוי הכרובית
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% או שמנת מתוקה 38%

 

שלבי הכנת המתכון

  1. מטגנים בסיר את הבצל בחמאה עד שהוא הופך לשקוף.
  2. מוסיפים את שיני השום ומטגנים עוד כדקה.
  3. מוסיפים את פרחי הכרובית ומוסיפים מים.
  4. מביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל.
  5. מבשלים עד להתרככות מלאה של הכרובית. מוסיפים את השמנת.
  6. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר סטיק עד למרקם חלק וקרמי.
  7. מגישים עם קרוטונים פריכים. בתיאבון !

מרק כרובית קרמי

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.