ארוחה קלה להכנה, בריאה ומהירה .
כל מה שצריך זה מעט ירקות טריים לפי הטעם, חזה עוף מופשר ונודלס ויש לכם ארוחה מלאה ומזינה בקלי קלות שכולם אוהבים.
חשוב לא לייבש את חזה העוף, ציפוי הקורנפלור יעזור לשמור על קוביות חזה העוף עסיסי ורך.
 

מצרכים למתכון

  • 1 חזה עוף שלם חתוך לקוביות עבות
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
  • 2 פלפלים צהובים חתוכים לרצועות
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1/2 כרוב קטן קצוץ דק
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1/2 כפית סוכר
  • סויה וצ'ילי לפי הטעם
  • מעט שמן קנולה לטיגון
  • 1 חבילת אטריות ביצים מבושלת
 

שלבי הכנת המתכון

  1. מתחילים עם חזה העוף: מחממים את הווק עם מעט שמן קנולה , בינתיים מצפים את קוביות חזה העוף בשכבה דקיקה מאוד של קורנפלור, מנערים עודפים ומניחים בווק חם, מטגנים עד להזהבה משני צידי העוף ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים עוד קצת שמן קנולה לווק ושופכים לתוכו את השום, הג'ינג'ר והפלפל החריף. מטגנים מעט ומוסיפים את הפלפלים החתוכים לרצועות ואת הכרוב וממשיכים לטגן עד להתרככות קלה של הירקות.
  3. מתבלים בסויה, רוטב צ'ילי חריף או מתוק, מלח, פלפל שחור וסוכר. מוסיפים את הנודלס המבושל ואת חזה העוף המטוגן ומקפיצים עד שכל הטעמים מתערבבים.
  4. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל מעט בצל ירוק קצוץ טרי ומגישים. בתיאבון .
 נודלס מוקפץ