נודלס עם בשר

נודלס עם בשר

מתכון קליל ומהיר לארוחת ערב טעימה, בריאה ומפנקת.
נודלס מוקפץ עם המון ירקות ורצועות בקר עסיסיות.
את רצועות הבקר אפשר להחליף ברצועות חזה עוף מוקפצות לגרסה רזה יותר.

תהנו.

מצרכים למתכון

  • 300 גרם סינטה/אנטריקוט או כל נתח אחר אהוב חתוך לרצועות דקות
  • 3 כפות שמן סויה/קנולה
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 2 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1 פלפל חריף חתוך לטבעות למי שאוהב חריף
  • ראש ברוקולי קטן חתוך לפרחים
  • כרוב חתוך לרצועות
  • לתיבול:
  • 4 כפות סויה
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב צ'ילי חריף/מתוק
  • 1 כפית שטוחה סוכר
  • שומשום לבן/שחור לקישוט
  • מלח לפי הטעם
  • חבילת אטריות ביצים/אורז מבושלות לפי הוראות היצרן

 

שלבי הכנת המתכון

  1. מחממים את השמן היטב במחבת גדולה/ווק.
  2. מטגנים את הבשר משני הצדדים במהירות עד שמשנה את צבעו ומוציאים לצלחת.
  3. מוסיפים פנימה את הבצל והפלפל החריף ומטגנים.
  4. מוסיפים פנימה את השום ומטגנים עוד כמה שניות.
  5. מוסיפים את כל הירקות פנימה ומערבבים.
  6. מתבלים בסויה, צ'ילי ושמן שומשום. מעט מלח ומעט סוכר.
  7. מוסיפים פנימה את הבשר והנודלס ומקפיצים מעט.
  8. מפזרים מעל שומשום ומגישים. בתיאבון !

נודלס עם בקר

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.