סלט עדשים ירוקות ובטטה

סלט עדשים ירוקות ובטטה

סלט עדשים ובטטה משגע עם המון עשבי תיבול שמכינים בקלות ויכול לשמש גם כארוחה בפנים עצמה.
מתכון מעולה שלא תפסיקו להכין.

תהנו.

 

מצרכים למתכון

  • 2 בטטות בגודל בינוני קלופות וחתוכות לקוביות
  • צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • צרור כוסברה קצוץ דק
  • כוס וחצי עדשים ירוקות
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • 3-4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • מיץ לימון לפי הטעם

 

סלט עדשים ירוקות ובטטה

 

שלבי הכנת המתכון

  1. מפזרים את קוביות הבטטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות עד שהבטטה רכה וזהובה מעט. מקררים.
  2. מבשלים את העדשים בסיר עם מים עד שהעדשים רכות ומוכנות לאכילה ?( בערך 25 דקות ). מקררים.
  3. מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט ומתבלים במלח , פלפל שחור, שמן זית ולימון.
  4. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מגישים בטמפרטורת החדר/ קר .
  5. בתיאבון

 

P1270137

 

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.