_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"mycookbook.co.il","urls":{"Home":"http://mycookbook.co.il","Category":"http://mycookbook.co.il/category/%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%96%d7%99%d7%9f/","Archive":"http://mycookbook.co.il/2014/07/","Post":"http://mycookbook.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a6%d7%9c-%d7%91%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%aa/","Page":"http://mycookbook.co.il/%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a9/","Nav_menu_item":"http://mycookbook.co.il/7700/","Wpcf7_contact_form":"http://mycookbook.co.il/?post_type=wpcf7_contact_form&p=4445","Cfs":"http://mycookbook.co.il/cfs/7830/"}}_ap_ufee
לפוסט הקודם
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
קרא בנייד!

סלט פטריות חם

סלט פטריות חם

לכל אוהבי הפטריות באשר הם….זה הסלט בשבילכם!!
סלט נפלא של המון פטריות מוקפצות יחד עם שום ושמן זית.
את סוג הפטריות שאני רשמתי אפשר להחליף בכל סוג אחר של פטריות שאתם מצליחים להשיג בסופר.

תהנו.

מה צריך

  • 1 סלסלת פטריות שמפניון
  • 1 סלסלת פטריות יער
  • 1 סלסלת פטריות פורטבלו
  • 1 סלסלת פטריות שיטאקי
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שמן זית/ קנולה לטיגון
  • חופן פטרוזיליה קצוצה דק

שלבי הכנת המתכון:

  1. מנקים את הפטריות היטב בעזרת מטלית לחה מעט מכל הלכלוך וחותכים לחצאים, רבעים או פרוסות (תלוי בסוג הפטריות, תשתדלו לשמור על גודל אחיד).
  2. פורסים את שיני השום לפרוסות ומחממים מחבת עם שכבה דקה של שמן.
  3. זורקים לתוך המחבת את שיני השום יחד עם הפטריות ומקפיצים כדקה עד שהפטריות מוכנות. זה קורה מאוד מהר. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה דק.
  4. מגישים חם. בתיאבון !

 

סלט פטריות חם

לפוסט הבא

אולי גם תאהב/י

פסטה אלפרדו
פסטה אלפרדו
פסטה אלפרדו בקלי קלות ממש כמו במסעדה! כמה מרכיבים פשוטים ו20 דקות עבודה ויש לכם

אולי גם תאהב/י

צ'ילי קון קרנה
צ'ילי קון קרנה
צ'ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני משגע עם בשר טחון ושעועית שהכי טעים לאכול מגולגל

6 תגובות על “סלט פטריות חם”

  1. סלט מעולה ! אני עושה אותו דבר רק כותשת את השום (ושמה יותר..אני חולת שום P: ) ומוסיפה גם מיץ לימון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים