_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"mycookbook.co.il","urls":{"Home":"http://mycookbook.co.il","Category":"http://mycookbook.co.il/category/%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%96%d7%99%d7%9f/","Archive":"http://mycookbook.co.il/2014/07/","Post":"http://mycookbook.co.il/%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%aa%d7%96%d7%95%d7%a0%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d/","Page":"http://mycookbook.co.il/%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a9/","Nav_menu_item":"http://mycookbook.co.il/7700/","Wpcf7_contact_form":"http://mycookbook.co.il/?post_type=wpcf7_contact_form&p=4445","Cfs":"http://mycookbook.co.il/cfs/7830/"}}_ap_ufee
לפוסט הקודם
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
קרא בנייד!

סלט קינואה וחמוציות

סלט קינואה וחמוציות

סלט קינואה עשיר,בריא וטעים מאוד שמהווה ארוחה מלאה בפני עצמה ונהדר במיוחד לצמחוניים, כיוון שהוא עשיר בחלבונים.
את הקינואה חשוב לשטוף היטב לפני הבישול, אחרת היא יוצאת קצת מרירה.
תהנו.

מה צריך

  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • רבע בצל סגול קצוץ דק דק
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1/2 כוס גבעולי סלרי קצוץ דק (לא חובה, רק מי שאוהב)
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט מיץ לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

שלבי הכנת המתכון:

  1. שוטפים היטב את הקינואה. מבשלים כוס קינואה עם 3 כפות שמן קנולה , עד שכל הקינואה מכוסה בשמן. מכסים את הקינואה בכוס ורבע מים קרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמים נספגים בקינואה והקינואה רכה. מניחים לקינואה להתקרר.
  2. מערבבים בקערה את הקינואה יחד עם האגוזים, החמוציות, הפטרוזיליה, הסלרי והבצל . מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ולימון ומגישים. בתיאבון.
לפוסט הבא

אולי גם תאהב/י

מתכון אוזני המן
אוזני המן מבצק פריך נהדר
מתכון אוזני המן מבצק פריך נהדר שאפשר ורצוי להכין בכל פעם שמתחשק ולא רק בפורים.

אולי גם תאהב/י

אצבעות גבינה פריכות
אצבעות גבינה פריכות וביתיות
המאפה המושלם לאירוח או סתם לארוחת בוקר מפנקת בשבת. אצבעות הגבינה האלה פריכות, מלאות בטעם

3 תגובות על “סלט קינואה וחמוציות”

  1. זהו סלט מאוד מוצלח, אני אוהבת להוסיף שעועית מש (שעברה השרייה), זה מוסיף קרנץ' כיפי, בנוסף, אם רוצים תחושה של "טבולה" אפשר להוסיף עוד פטרוזיליה וחופן של עלי נענע קצוצים, יוצא טרי ורענן. הבלוג שלך נהדר-המשפחה נהנית מהמתכוניםמכל פעם מחדש!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים