השילוב המושלם בין מתוק למלוח…
העוגיות מאוד קלות ומהירות להכנה ואפילו לא צריך ללכלך מיקסר.
כמו כן , העוגיות לא מכילות קמח כלל ולכן יכולות להתאים גם לחולי צליאק ולחג הפסח.

נסו ולא תתאכזבו.

מצרכים למתכון

  • 1 כוס ממרח חמאת בוטנים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 3/4 כוס שוקולד צ'יפס
  • 1/2 כוס בוטנים מלוחים קלויים וקצוצים

שלבי הכנת המתכון

  1. מערבבים בקערה גדולה את חמאת הבוטנים יחד עם הסוכר לתערובת אחידה.
  2. מוסיפים מלח, ביצה ואת אבקת הסודה לשתייה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חצי מהכמות של השוקולד צ'יפס ואת כל הכמות של הבוטנים הקצוצים ומערבבים היטב.
  3. קורצים בעזרת הידיים כדורים בגודל של אגוז מלך בערך, מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומשטחים קלות את הכדור בצק בעזרת הידיים. כך ממשיכים עם כל תערובת הבצק של העוגיות.
  4. לוקחים את שארית השוקולד צ'יפס ששמרנו בצד ומקשטים כל עוגייה מלמעלה במספר שבבי שוקולד.
  5. אופים בחום של 180 מעלות כ- 12-14 דקות. מניחים לעוגיות להצטנן לגמרי בתבנית לפני שמעבירים לקופסה אטומה, אחרת הן מתפרקות.
  6. אתם עוד פה? רוצו להכין !