עוגת פרג פרווה

עוגת פרג פרווה

עוגת פרג של מאיר ממן עם הוראות הכנה מלאות ומצולמות לנחיותכם.

עוגת הפרג היא פרווה, כך שאין חשש להגישה כקינוח בארוחות בשריות.

מצרכים למתכון

  • 200 גר' פרג
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (פרווה) 500 מ"ל
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפות דבש
  • 2 כוסות קמח
  • 200 גר' מחמאה מומסת
  • 1 אבקת אפיה
  • אבקת סוכר

שלבי הכנת המתכון

  1. מבשלים בסיר את השמנת ואת הפרג כ 3-4 דקות עד לקבלת מרקם קרמי ומצננים.
  2. בזמן הצינון: מקציפים את הביצים, מוסיפים את הסוכר והדבש ומוסיפים את השמנת והפרג לביצים המוקצפות תוך ערבול מתמיד ואיטי.
  3. מוסיפים את המחמאה, את הקמח ואת אבקת האפייה
  4. משמנים שתי תבניות מוארכות ומרפדים בנייר אפייה
  5. מוזגים מהבלילה לתבניות
  6. אופים כ 45 דקות ב180 מעלות.
  7. מוציאים מהתנור ומצננים מעט ובוזקים מעל אבקת סוכר

צפו בהוראות ההכנה המצולמות לעוגת פרג:

[youtube id="8NNBcHkjSp8&list=UUbkHIHGKq-SLgX-bYms3g2Q" align="center" mode="lazyload" autoplay="no" maxwidth="678"]

 

אודות מאיר ממן