פונדנט שוקולד (עוגת שוקולד חמה)

פונדנט שוקולד (עוגת שוקולד חמה)

מתכון לפונדנט (או עוגת שוקולד חמה) משגע בדיוק כמו זו שאתם תמיד מזמינים במסעדה…
תודו שזה הפינוק המושלם לחגוג איתו את יום האהבה , כי מי יכול לסרב לשוקולד?
ההכנה היא פשוטה וממש מהירה וגם לא צריך יותר מידי חומרים מיוחדים בשביל להכין את העונג המושלם הזה,
אז למה אתם מחכים, לכו להכין את הפונדנט וספרו לי איך יצא!

מצרכים למתכון

  • 170 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 100 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס קמח
  • אבקת סוכר להגשה

fundant

שלבי הכנת המתכון

  1. ממיסים בקערה במיקרוגל חמאה יחד עם 100 גרם שוקולד מריר
  2. מוסיפים לקערה את הסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים ביצים וחלמונים ומערבבים.
  3. מוסיפים מלח וקמח ומערבבים עד לאיחוד בלבד.
  4. מעבירים לתבניות חסינות חום עגולות קטנות או למנג'טים . ממלאים עד 2/3 מגובה הכלי. מוסיפים 2-3 קוביות שוקולד אל תוך כל כלי לתוך הבלילה במרכז.
  5. אופים בחום של 180 מעלות כ-15- 20 דקות , תלוי בתנור שלכם . העוגות צריכות להיות תפוחות אך עדיין רכות ומעט נוזליות במרכז.
  6. מגישים מיד עם כדור גלידת וניל בצד או סתם קצפת רכה . מפדרים מעט באבקת סוכר ובתיאבון !

 

 

פונדנט - עוגת שוקולד חמה

 

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.