פסטה אלפרדו

פסטה אלפרדו

פסטה אלפרדו בקלי קלות ממש כמו במסעדה!
כמה מרכיבים פשוטים ו20 דקות עבודה ויש לכם ארוחת ערב חלבית מושלמת ומפנקת.
תהנו.

מצרכים למתכון

  • 1 שקית פסטה פנה
  • 500 מ"ל שמנת לבישול 15%
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות פרוסות או חתוכות לרבעים
  • 25 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל שחור

 

שלבי הכנת המתכון

  1. בסיר עם המון מים רותחים וכף מלח מבשלים את הפסטה פנה עד לרמת אל דנטה.
  2. במחבת ממיסים את החמאה יחד עם שמן הזית.
  3. מוסיפים את הפטריות יחד עם השום הכתוש ומטגנים קלות.
  4. מוסיפים את השמנת לבישול ומתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
  5. מביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  6. שופכים את הרוטב מעל הפסטה , מערבבים היטב ומגישים.
  7. אפשר לקשט את המנה עם מעט פטרוזיליה קצוצה דק או עירית קצוצה.

 

 

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.