פרלינים במילוי סוכריות צבעוניות

פרלינים במילוי סוכריות צבעוניות

מתכון מקסים לפרלינים  משוקולד חלב ,במילוי סוכריות צבעוניות.
את  ההשראה למתכון קיבלתי מחברה מקסימה לפייסבוק בשם נטע מילוא.  נטע המון תודה !

אני בדרך כלל לא מתה על סוכריות צבעוניות ובטח שלא יהרסו לי את השוקולד שלי , אבל אני חייבת להודות שהתגברתי על הסלידה, הכנתי פרלינים עם סוכריות וזה יצא מושלם. הסוכריות מוסיפות קראנצ'יות מאוד כיפית לפרלינים.

מתכון לפרלינים משוקולד חלב במילוי סוכריות צבעוניות – עוד מתכון שמושלם להכנה עם הילדים – ואני גם בטוחה שהם יאהבו לאכול את הפרלינים (אבל לא יותר מדי, כן?).

מצרכים למתכון

  • 300 גרם שוקולד חלב
  • 1 קופסא של סוכריות צבעוניות קטנטנות

שלבי הכנת המתכון

  1. ממיסים את השוקולד חלב במיקרוגל בפולסים של 30 שניות בכל פעם עד שהוא נמס לחלוטין.
  2. שופכים את השוקולד המומס אל תוך תבנית הסיליקון עד לציפוי מלא עד הסוף ודופקים קלות את התבנית על משטח העבודה בכדי להוציא בועות אוויר מיותרות.
  3. P1230087
  4. מרוקנים את השוקולד שבתבנית אל תוך קערה תוך כדי תנועות ניעור קלות , עד שנשאר רק ציפוי דק יחסית מסביב לשקעים.
  5. מכניסים את התבנית למקפיא ל-15 דקות או עד שהשוקולד מתייצב לחלוטין .
  6. מוציאים את התבנית מהמקפיא , ממלאים את השקעים בסוכריות הצבעוניות כמעט עד הסוף.
  7. פרלינים
  8. בעזרת כפית לוקחים את שאריות השוקולד מהקערה ומכסים את השקעים בתבנית לחלוטין.
  9. מחזירים שוב למקפיא עד שמתייצב לחלוטין. לוקח משהו כמו 15-20 דקות.
  10. פרלינים-678
  11. מחלצים מתבנית הסליקון וזוללים !! ואם נשאר כמה במקרה... מכניסים למשלוח מנות 🙂

פרלינים 12345

האם ניסתם פרלינים שילובים או מילויים שונים? ספרו לי בתגובות.

 

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.