_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"mycookbook.co.il","urls":{"Home":"http://mycookbook.co.il","Category":"http://mycookbook.co.il/category/%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%96%d7%99%d7%9f/","Archive":"http://mycookbook.co.il/2014/07/","Post":"http://mycookbook.co.il/%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a6%d7%9c-%d7%91%d7%a7%d7%9c%d7%95%d7%aa/","Page":"http://mycookbook.co.il/%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a9/","Nav_menu_item":"http://mycookbook.co.il/7700/","Wpcf7_contact_form":"http://mycookbook.co.il/?post_type=wpcf7_contact_form&p=4445","Cfs":"http://mycookbook.co.il/cfs/7830/"}}_ap_ufee
לפוסט הקודם
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someoneShare on Facebook
קרא בנייד!

פשטידת פסטה וגבינות

פשטידת פסטה וגבינות
פשטידה מאוד קלה להכנה ובכל פעם מחדש מבקשים את המתכון שלה…
אצלנו בשבועות היא אורחת קבועה ולמען האמת לא רק בשבועות.
אחרי שתכינו אותה פעם אחת, לא תחליפו אותה באחרת.

מה צריך

  • 1 חבילת פסטה מבושלת (איזה שאוהבים)
  • 500 גרם קוטג'
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 קוביה של גבינת פטה מפוררת
  • 3 ביצים
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • עירית קצוצה לקישוט
  • מלח לפי הטעם

שלבי הכנת המתכון:

  1. מערבבים בקערה את כל סוגי הגבינות + הביצים והחמאה המומסת. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב, מעבירים לתבנית משומנת ומפזרים את הגבינה הצהובה מלמעלה.
  2. אופים בחום של 200 מעלות עד שהפשטידה משחימה. פורסים לפרוסות שמנמנות ,מקשטים עם מעט עירית קצוצה ונהנים.

 

פשטידת פסטה וגבינות

 

לפוסט הבא

אולי גם תאהב/י

מתכון אוזני המן
אוזני המן מבצק פריך נהדר
מתכון אוזני המן מבצק פריך נהדר שאפשר ורצוי להכין בכל פעם שמתחשק ולא רק בפורים.

אולי גם תאהב/י

קאפקייקס
קאפקייקס וניל ושוקולד צבעוניים ומהממים
גם אני נסחפתי בשיגעון הקאפקייקס והחלטתי לשתף אתכם במתכון לקאפקייקס שלי. הקאפקייקס הן בעצם בסך

32 תגובות על “פשטידת פסטה וגבינות”

        1. שלום,
          רציתי לדעת האם גבינת פטה עיזים או כבשים?
          האם אפשר להחליף לגבינה בולגרית היות והבנתי שהטעם של גבינת פטה מאוד חזק ויתכן שחלק מהאנשים לא יאהבו …
          רויטל

  1. אודה לך אם תצייני את כמות הפסטה מאחר וישנן חבילות שונות וכמויות שונות
    תודה
    אילה

  2. לירז שלום
    ראשית תודה על תשובתך המהירה
    שנית – כיצד אפשר להרשם לאתר שלך כדי לקבל את מתכונייך במייל
    תודה
    אילה

    1. היי אילה,
      ההרשמה לאתר מאוד פשוטה, כל מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לכתוב את המייל שלך למעלה בצד שמאל
      ב"הרשמו לעדכונים" ולאשר את ההרשמה.

  3. אכן נשמע מעולה רציתי לדעת לאיזה גודל תבנית הפשטידה מתאימה.
    תודה מראש ושבת שלום.

  4. קראתי את המתכון מהמם התמונה יפה, מגרה איזה תבלינים לשים? אנא שילחי לי לאיימיל,תודה.

    1. 2 קופסאות של קוטג׳ כל אחת 250 ג׳ + 2 קופסאות של גבינה לבנה כל אחת 250 ג׳ (או קופסא אחת גדולה של גבינה לבנה 500 גר׳)

  5. הכנתי…. הפשטידה פשוט מעולללההה…. לא הפסקתי לקהל מחמאות מהבעל….

  6. שלום,
    רציתי לדעת האם גבינת פטה עיזים או כבשים?
    האם אפשר להחליף לגבינה בולגרית היות והבנתי שהטעם של גבינת פטה מאוד חזק ויתכן שחלק מהאנשים לא יאהבו …
    רויטל

    1. היי רויטל,
      את יכולה לשים איזה גבינה שאת אוהבת…
      אני אוהבת גם פטה עיזים וגם פטה כבשים.
      אם את מעדיפה בולגרית אז אין שום בעיה להשתמש בבולגרית במקום בפטה, זה עניין של טעם.
      בהצלחה :)

  7. פשטידה פשוט מופלאה לא משנה כמה אני מכין אותה היא נאכלת בחשק רב עד הפירור האחרון
    אני פשוט מחליף את גבינת הפטה בקופסא של גבינה בולגרית ומגרד אותה והיא יוצאת מדהים
    :)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים