פשטידת פסטה וגבינות

פשטידת פסטה וגבינות

50 דקות

עדכון אחרון: 23/01/2014
פשטידה מאוד קלה להכנה ובכל פעם מחדש מבקשים את המתכון שלה…
אצלנו בשבועות היא אורחת קבועה ולמען האמת לא רק בשבועות.
אחרי שתכינו אותה פעם אחת, לא תחליפו אותה באחרת.

מצרכים:

  • 1 חבילת פסטה מבושלת (איזה שאוהבים)
  • 500 גרם קוטג'
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 קוביה של גבינת פטה מפוררת
  • 3 ביצים
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • עירית קצוצה לקישוט
  • מלח לפי הטעם

שלבי הכנת המתכון:

  1. מערבבים בקערה את כל סוגי הגבינות + הביצים והחמאה המומסת. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב, מעבירים לתבנית משומנת ומפזרים את הגבינה הצהובה מלמעלה.
  2. אופים בחום של 200 מעלות עד שהפשטידה משחימה. פורסים לפרוסות שמנמנות ,מקשטים עם מעט עירית קצוצה ונהנים.

 

פשטידת פסטה וגבינות

 

אודות לירז כהן

בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.

32 תגובות

        • רויטל

          שלום,
          רציתי לדעת האם גבינת פטה עיזים או כבשים?
          האם אפשר להחליף לגבינה בולגרית היות והבנתי שהטעם של גבינת פטה מאוד חזק ויתכן שחלק מהאנשים לא יאהבו …
          רויטל

  1. אילה

    אודה לך אם תצייני את כמות הפסטה מאחר וישנן חבילות שונות וכמויות שונות
    תודה
    אילה

  2. אילה

    לירז שלום
    ראשית תודה על תשובתך המהירה
    שנית – כיצד אפשר להרשם לאתר שלך כדי לקבל את מתכונייך במייל
    תודה
    אילה

    • לירז

      היי אילה,
      ההרשמה לאתר מאוד פשוטה, כל מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לכתוב את המייל שלך למעלה בצד שמאל
      ב"הרשמו לעדכונים" ולאשר את ההרשמה.

  3. anat

    אכן נשמע מעולה רציתי לדעת לאיזה גודל תבנית הפשטידה מתאימה.
    תודה מראש ושבת שלום.

  4. אורית

    קראתי את המתכון מהמם התמונה יפה, מגרה איזה תבלינים לשים? אנא שילחי לי לאיימיל,תודה.

    • דנה

      2 קופסאות של קוטג׳ כל אחת 250 ג׳ + 2 קופסאות של גבינה לבנה כל אחת 250 ג׳ (או קופסא אחת גדולה של גבינה לבנה 500 גר׳)

  5. אודליה נחום

    הכנתי…. הפשטידה פשוט מעולללההה…. לא הפסקתי לקהל מחמאות מהבעל….

  6. רויטל

    שלום,
    רציתי לדעת האם גבינת פטה עיזים או כבשים?
    האם אפשר להחליף לגבינה בולגרית היות והבנתי שהטעם של גבינת פטה מאוד חזק ויתכן שחלק מהאנשים לא יאהבו …
    רויטל

    • לירז

      היי רויטל,
      את יכולה לשים איזה גבינה שאת אוהבת…
      אני אוהבת גם פטה עיזים וגם פטה כבשים.
      אם את מעדיפה בולגרית אז אין שום בעיה להשתמש בבולגרית במקום בפטה, זה עניין של טעם.
      בהצלחה :)

  7. chen

    פשטידה פשוט מופלאה לא משנה כמה אני מכין אותה היא נאכלת בחשק רב עד הפירור האחרון
    אני פשוט מחליף את גבינת הפטה בקופסא של גבינה בולגרית ומגרד אותה והיא יוצאת מדהים
    :)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>