פשטידה מאוד קלה להכנה ובכל פעם מחדש מבקשים את המתכון שלה…
אצלנו בשבועות היא אורחת קבועה ולמען האמת לא רק בשבועות.
אחרי שתכינו אותה פעם אחת, לא תחליפו אותה באחרת.

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת פסטה מבושלת (איזה שאוהבים)
  • 500 גרם קוטג'
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 1 קוביה של גבינת פטה מפוררת
  • 3 ביצים
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • עירית קצוצה לקישוט
  • מלח לפי הטעם

שלבי הכנת המתכון

  1. מערבבים בקערה את כל סוגי הגבינות + הביצים והחמאה המומסת. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב, מעבירים לתבנית משומנת ומפזרים את הגבינה הצהובה מלמעלה.
  2. אופים בחום של 200 מעלות עד שהפשטידה משחימה. פורסים לפרוסות שמנמנות ,מקשטים עם מעט עירית קצוצה ונהנים.

 

פשטידת פסטה וגבינות