תירס פיקנטי מזוגג בחמאה

תירס פיקנטי מזוגג בחמאה

כמה שאני אוהבת תירס!
תוספת נהדרת, או סתם נשנוש משגע שכיף לשחק עם הטעמים שלו ולשנות מידי פעם את הטעם הרגיל והאהוב.
תירס חם וטעים בסגנון קצת אחר… תירס מזוגג בחמאה, סוכר וצ'ילי  שלא תוכלו להפסיק לאכול ולהכין.
תהנו.

מצרכים למתכון

  • 6 קלחי תירס טרי
  • 50 גרם חמאה
  • 3 כפות סוכר
  • שבבי צ'ילי יבש
  • מלח לפי הטעם

שלבי הכנת המתכון

  1. מנקים את התירס היטב מהקליפה וחותכים כל קלח ל 2-3 חתיכות.
  2. מבשלים את התירס במים רותחים עם מלח עד שהוא מתרכך. מסננים את התירס מהנוזלים.
  3. ממיסים במחבת את החמאה יחס עם הסוכר, עד שהסוכר נמס לגמרי. בעזרת מברשת סילקון מברישים את קלחי התירס בתערובת החמאה והסוכר ומפזרים מעל מלח ושבבי צ'ילי.
  4. מניחים את התירס על מחבת פסים או מחבת רגילה חמה מאוד וצולים מכל הצדדים עד שהתירס משחים ומתקרמל מעט.
  5. מגישים וזוללים. בתיאבון.

תירס מזוגג בחמאה וסוכר

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.