קפוצ'ינו מקופלת

קפוצ'ינו מקופלת

 

משקה קפוצ'ינו טעים בטירוף עם מקופלת וטעם של עוד!
מבחינתי זהו המשקה המושלם, גם נותן מכת קפאין ומעיר אותי כמו שצריך במהלך היום וגם מתוק ומפנק ומרגיש ממש כמו קינוח.
אם יש לכם מקציף חלב בבית… הרווחתם! זה משדרג פלאים כל משקה והופך אותו למפנק עוד יותר..

 

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות חלב
  • 4 יחידות מקופלת
  • 2 מנות אספרסו
  • 30 גרם שוקולד חלב לגירוד מעל המשקה

 

10563182_10204554580764490_6101021256447927360_n

 

שלבי הכנת המתכון

  1. בקערית קטנה ממיסים את המקופלת במיקרוגל בפולסים של 30 שניות בכל פעם, עד שהיא נמסה לגמרי.
  2. מניחים בכל כוס חצי מכמות השוקולד בתחתית.
  3. מביאים לרתיחה את החלב בסיר קטן או במיקרוגל.
  4. בינתיים מכינים מנת אספרסו ומקציפים מעט חלב במקציף.
  5. שופכים 1/2 כוס חלב על השוקולד ומעל שופכים את האספרסו.
  6. מעל שכבת האספרסו מוסיפים קצף חלב .
  7. מגרדים בעזרת קולפן שבבי שוקולד ומקשטים.

 

 

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.