קציצות פרסה משגעות

קציצות פרסה משגעות

קציצות פרסה משגעות עם טעם של עוד שאי אפשר להפסיק לחטוף.
הכי כיף להגיש עם ערימה של פירה ובצל מטוגן ופרוסות לימון בצד.
תהנו.

מצרכים למתכון

  • 500 גרם בשר טחון
  • 5-6 גבעולי כרישה חתוכים לטבעות ( רק החלק הלבן והירוק בהיר)
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית גדושה כמון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 ביצה גודל L
  • שמן לטיגון

קציצות פרסה

שלבי הכנת המתכון

  1. שוטפים את הכרישה טוב טוב במים.
  2. מעבירים לסיר ומבשלים עם מים רותחים עד להתרככות של הכרישה ( בערך 20 דקות)
  3. מסננים את הכרישה מהמים היטב ומקררים.
  4. טוחנים במעבד מזון את הכרישה למחית ומוסיפים לקערה עם הבשר הטחון.
  5. מתבלים את התערובת ומוסיפים ביצה ופירורי לחם.
  6. יוצרים קציצות מתערובת ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה יפה משני הצדדים.
  7. אם העיסה מעט דביקה אפשר להרטיב מעט את הידיים בכדי ליצור קציצות יותר בקלות.
  8. מגישים חם עם פרוסות לימון בצד. בתיאבון !

אודות לירז כהן

לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא טריה. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.