מאפינס סלק

מתכון להכנת מאפינס סלק

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מאפינס סלק – אולי אתם לא מכירים אותו מספיק, אבל הסלק הוא ירק מאוד בריא ובעל ערכים תזונתיים וויטמינים רבים, שגם תופתעו ממה שאתם מסוגלים לעשות איתו. מתכון למאפינס סלק, מתוקים ואווריריים, פשוט וקל להכנה, טוב ליד הקפה או כקינוח לאחר ארוחה.

המתכון מובא לכם בחסות מונייר – קייטרינג חלבי המתמחה בפינגר פוד, מגשי אירוח וכיבוד לכל סוג של אירוע.

מרכיבים להכנת מאפינס סלק

  • 3 ביצים
  • 100 גרם סוכר חום
  • 100 גרם סוכר לבן
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 280 גרם קמח
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • 350 גרם סלק מגורד דק
  • 50 גרם אגוזים מלך קצוצים דק
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת מאפינס סלק

  1. מחממים תנור ל 160 מעלות
  2. במיקסר מערבבים את הסוכר לבן, סוכר חום והחלבונים לתערובת יציבה, ולאחר מכן להוסיף את השמן בהדרגה.
  3. בקערה נפרדת, מנפים את הקמח עם אבקת האפייה ומקפלים בהדרגה לתוך תערובת הסוכר והביצים לתערובת אחידה.
  4. כשהתערובת מוכנה, יש להוסיף לה את הסלק והאגוזים.
  5. בעזרת כף, יש להעביר את הבלילה לתוך תבנית שקעים- כ 3/4 מגובה כל שקע.
  6. לאפות כ 10-12 דקות

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של מאפינס סלק

עוד מתכונים כמו מאפינס סלק