מרק מינסטרונה איטלקי

מרק מינסטרונה

מתכון להכנת מרק מינסטרונה איטלקי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

החורף הגיע ויחד איתו עונת המרקים …
אך, כמה שאני אוהבת מרקים ! הם קלים להכנה ובדרך כלל מצרכים עבודת חיתוך וקיצוץ בלבד ואת כל השאר הגז עושה…
הם מנחמים ומפנקים והכי נותנים הרגשה של בית.
הפעם הבאתי לכם מתכון למרק מינסטרונה, מרק איטלקי עשיר בהמון ירקות בריאים ומזינים, טעים ומושקע במיוחד שמכינים בדיוק בימים חורפיים שכאלה כדי לפנק את בני המשפחה.

אז למה אתם מחכים? לכו להכין מרק וכבר בעוד שעתיים תוכלו להתכרבל בסלון עם קערת מרק מהבילה וטעימה .

מרכיבים להכנת מרק מינסטרונה איטלקי

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 2 מקלות סלרי חתוכים
  • 1 גזר גדול חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
  • פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 260 גרם (קופסה קטנה) רסק עגבניות
  • 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
  • 1 קישוא גדול פרוס לטבעות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות אבקת מרק עוף
  • 1 כוס שעועית לבנה קפואה/ חומוס
  • חצי כוס עלי סלרי קצוצים
  • 1 כוס פסטה מאיזה סוג שאתם אוהבים
  • 6-7 כוסות מים
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת מרק מינסטרונה איטלקי

  1. מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מבשלים כדקה ומוסיפים 6 כוסות מים .
  2. בסיר בגודל בינוני מטגנים קלות את הבצל יחד עם הגזר והסלרי.
  3. מוסיפים את שיני השום ומטגנים עוד מעט.
  4. מוסיפים את כל שאר הירקות ( תפוח אדמה, פלפל אדום, קישואים ועגבניות ועלי הסלרי) ומערבבים.
  5. מוסיפים את השעועית , מתבלים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומנמיכים להבה ומבשלים כשעה.
  6. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ-8 דקות נוספות. מכבים את האש ומגישים !

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של מרק מינסטרונה איטלקי

עוד מתכונים כמו מרק מינסטרונה איטלקי