סופגניו×Ē מושק×ĸו×Ē כמו ברולדין בקלי קלו×Ē

סופגניו×Ē כמו ברולדין

מ×Ēכון להכנ×Ē סופגניו×Ē מושק×ĸו×Ē כמו ברולדין בקלי קלו×Ē

שי×Ēו×Ŗ ב facebook
שי×Ēו×Ŗ ב twitter
שי×Ēו×Ŗ ב pinterest
שי×Ēו×Ŗ ב email

אחרי שלמדנו בפוסט הקודם איך להכין סופגניו×Ē בסיסיו×Ē מושלמו×Ē ממ׊ כמו בקונדיטוריה,
הגי×ĸ הזמן לקח×Ē א×Ē זה ×Ļ×ĸד אחד קדימה ולה×Ēחיל לה×Ēפר×ĸ ×ĸם ה×Ļיפוי והמילוי !
מבטיחה שבסו×Ŗ י×Ļאו לכם סופגניו×Ē  ט×ĸימו×Ē יו×Ēר מרולדין .
הפ×ĸם הכנ×Ēי סופגניו×Ē אוריאו וסופגניו×Ē לוטוס שכל מבוגר יהנה לטרו×Ŗ.
ולילדים?  סופגניו×Ē  שוקולד וסוכריו×Ē !

 

 

 

מרכיבים להכנ×Ē סופגניו×Ē מושק×ĸו×Ē כמו ברולדין בקלי קלו×Ē

  • 750 גרם קמח
  • 50 גרם שמרים טריים/2 כפו×Ē שמרים יבשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 בי×Ļים גודל L
  • 300 מ"ל מים חמימים
  • 50 גרם חמאה רכה בטמפרטור×Ē החדר
  • כפי×Ē שטוחה מלח
  • שמן סויה/קנולה לטיגון ×ĸמוק
  • לסופגניו×Ē אוריאו:
  • 1 חביל×Ē ×ĸוגיו×Ē אוריאו ק×Ļו×Ļה דק אך לא לאבקה
  • 250 מ"ל ׊מנ×Ē מ×Ēוקה
  • 2כפו×Ē אינסטנט פודינג וניל
  • 150 גרם שוקולד לבן מומס
  • לסופגניו×Ē לוטוס:
  • חביל×Ē ×ĸוגיו×Ē לוטוס ק×Ļו×Ļו×Ē דק אך לא לאבקה
  • ממרח לוטוס
  • 150 גרם שוקולד לבן מומס
  • לסופגניו×Ē שוקולד
  • ממרח שוקולד שאוהבים ( נוטלה/השחר וכו' )
  • סוכריו×Ē ×Ļב×ĸוניו×Ē
ℹī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē של המ×Ļרכים? קראו א×Ē מדריך המר×Ē מידו×Ē ומשקולו×Ē בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē סופגניו×Ē מושק×ĸו×Ē כמו ברולדין בקלי קלו×Ē

  1. בק×ĸר×Ē המיקסר מ×ĸרבבים א×Ē הקמח יחד ×ĸם השמרים.
  2. מוסיפים א×Ē הסוכר ומ×ĸרבבים היטב.
  3. מוסיפים א×Ē המים ×Ēוך כדי לישה וממשיכים ל×ĸרבב.
  4. מוסיפים א×Ē הבי×Ļים אח×Ē אח×Ē בכל פ×ĸם ×ĸד שנבל×ĸו×Ē בב×Ļק.
  5. מוסיפים א×Ē המלח.
  6. מוסיפים א×Ē החמאה בקוביו×Ē קטנו×Ē , ×ĸד שנבל×ĸ בב×Ļק.
  7. ממשיכים ללוש א×Ē הב×Ļק ×ĸוד כ-5 דקו×Ē
  8. מכסים בניילון × ×Ļמד ושולחים ל×Ēפיחה ×ĸד להכפל×Ē הנפח ( כש×ĸה ). הב×Ļק יו×Ļא מ×ĸט דביק וזה בסדר.
  9. בינ×Ēיים לוקחים 2 ניירו×Ē אפייה ומחלקים כל נייר ל9 קוביו×Ē ומניחים ×ĸל 2 ×Ēבניו×Ē ×Ēנור גדולו×Ē.
  10. מו×Ļיאים לב×Ļק א×Ē האוויר ומחלקים ל-20 כדורים, במשקל של 60 גרם כל אחד. אם הב×Ļק דביק מידי משמנים ממ׊ טיפה א×Ē הידיים ויו×Ļרים א×Ē הכדורים
  11. מניחים א×Ē הכדורים ×ĸל קוביו×Ē נייר האפייה.
  12. מכניסים א×Ē ה×Ēבניו×Ē ל×Ēנור שחומם ל50 מ×ĸלו×Ē ו×ĸדיין דלוק במשך כל זמן הה×Ēפחה ובנוס×Ŗ מניחים ק×ĸרה ×ĸם מים רו×Ēחים ב×Ēח×Ēי×Ē ה×Ēנור. כך מבטיחים שהסופגניו×Ē לא יקבלו "קליפה" קשה במהלך ה×Ēפיחה.
  13. מ×Ēפיחים כח×Ļי ׊×ĸה, או ×ĸד שהסופגניו×Ē הכפילו א×Ē נפחן.
  14. מחממים שמן היטב בסיר רחב ומטגנים א×Ē הסופגניו×Ē יחד ×ĸם נייר האפייה ×ĸד שהוא נפרד מהסופגניה ב×Ēוך השמן ורק אז מסירים או×Ēו מהסיר. מטגנים ×ĸד להזהבה מכל ×Ļד.
  15. מ×ĸבירים לנייר סופג בכדי להיפטר מ×ĸודפי השמן.
  16. מכינים א×Ē הקרם לסופגניו×Ē אוריאו:
  17. מק×Ļיפים ׊מנ×Ē מ×Ēוקה ×ĸם אינסטנט פודינג לק×Ļפ×Ē י×Ļיבה.
  18. מקפלים פנימה ח×Ļי מכמו×Ē שברי האוריאו. מ×ĸבירים לשקי×Ē זילו×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר רחב משונן .
  19. מזלפים א×Ē הקרם פנימה. מ×Ļפים בשוקולד לבן ( לטבול כל סופגניה ב×Ēוך ק×ĸר×Ē השוקולד ×ĸד ל×Ļיפוי אחיד של החלק ה×ĸליון.)
  20. מפזרים מ×ĸל השוקולד שברי אוריאו. אפ׊ר גם לזל×Ŗ כוכב מ×ĸל כל סופגניה, אך ממ׊ לא חייב.
  21. לסופגניו×Ē לוטוס:
  22. מחממים א×Ē ממרח הלוטוס מ×ĸט שי×Ēרכך. לא לחמם יו×Ēר מידי כי הוא הופך לנוזלי מאוד.
  23. מ×ĸבירים לשקי×Ē זילו×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר רחב משונן ומזלפים אל ×Ēוך הסופגניו×Ē.
  24. מ×Ļפים א×Ē הסופגניה בשוקולד לבן ( טובלים בשוקולד ל×Ļיפוי אחיד ).
  25. מפזרים מ×ĸל שברי לוטוס ומזלפים כוכב.
  26. לסופגניו×Ē שוקולד מחממים שוקולד במיקרו ×ĸד שהופך לנוזלי.
  27. טובלים א×Ē הסופגניו×Ē בשוקולד ×ĸד ל×Ļיפוי אחיד של החלק ה×ĸליון . מפזרים מ×ĸל סוכריו×Ē ומזלפים כוכב ממרח שוקולד שלא ×ĸבר חימום.
  28. ב×Ēיאבון !

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē של סופגניו×Ē מושק×ĸו×Ē כמו ברולדין בקלי קלו×Ē

×ĸוד מ×Ēכונים כמו סופגניו×Ē מושק×ĸו×Ē כמו ברולדין בקלי קלו×Ē