עוגיות שוקולד צ’יפס

מתכון להכנת עוגיות שוקולד צ’יפס

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

כירים את זה שאתם מכינים עוגיות שוקולד צ’יפס  ומתאמצים שלא לשטח אותן  בכדי שהעוגיות יצאו עם נפח ובכל זאת בתנור הן משטחות והופכות לפיתות?
תמיד העדפתי את העוגיות הקנויות על פני הביתיות בדיוק מהסיבה הזאת. לא אוהבת עוגיות שטוחות כמו פיתות ומתוקות מידי.
אוהבת את השוקולד צ’יפס שלי פריכות ומושלמות ליד כוס שוקו ואלה בדיוק העוגיות שהבאתי לכם פה.
הן מאוד קלות להכנה וברגע שתטעמו אחת, כדאי מאוד שתרחיקו את הקופסה מכם.
קשה מאוד להפסיק.
תהנו.

מרכיבים להכנת עוגיות שוקולד צ’יפס

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס דחוסה סוכר חום
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 1 ביצה גודל L
  • 1/4 2 כוסות קמח
  • 1 כפית שטוחה סודה לשתייה
  • 2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 300 גרם שוקולד חלב קצוץ ( יותר טעים בהרבה משוקולד צ'יפס תעשייתי )
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגיות שוקולד צ’יפס

  1. מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה יחד עם שני סוגי הסוכר.
  2. מוסיפים תמצית וניל וביצה ומערבבים.
  3. מוסיפים קמח וסודה לשתייה ומערבבים.
  4. מוסיפים אגוזים קצוצים ו200 גרם שוקולד חלב קצוץ פנימה ומערבבים רק עד לאיחוד החומרים.
  5. בעזרת הידיים יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בצורה מרווחת מעט .
  6. משטחים מעט את העוגיות עם הידיים ( לא לפחד הן לא יצאו פיתות ! ) ומפזרים מעל כל עוגייה מעט שוקולד קצוץ ומהדקים.
  7. אופים בחום של 180 מעלות כ- 10-12 דקות עד שהעוגיות מתייצבות ותופחות. העוגיות יתייצבו במהלך הצינון.
  8. שומרים סגור היטב בקופסא אטומה. בתיאבון !

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגיות שוקולד צ’יפס

עוד מתכונים כמו עוגיות שוקולד צ’יפס