עוגת וניל בחושה עם שוקולד לבן ומלא תותים

עוגת וניל שוקולד לבן ותותים

מתכון להכנת עוגת וניל בחושה עם שוקולד לבן ומלא תותים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

עוגת וניל בחושה פשוטה וקלה להכנה שהשתדרגה והפכה לעוגה עם נטיפי שוקולד לבן והמון המון תותים.
זה הזמן לנצל את עונת התותים ולהנות מעוגות ומאפים משגעים.

תהנו

מרכיבים להכנת עוגת וניל בחושה עם שוקולד לבן ומלא תותים

  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 1 שמנת חמוצה
  • 2/3 כוס שמן
  • 4 ביצים גודל L
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס לבן
  • סלסלת תותים קטנה
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגת וניל בחושה עם שוקולד לבן ומלא תותים

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים היטב.
  2. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים, ,תמצית הוניל השמנת החמוצה והשמן.
  3. שופכים את כל החומרים הרטובים אל קערת היבשים ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים פנימה את שבבי השוקולד הלבן וחצי סלסלת תותים חתוכים לקוביות ומערבבים היטב.
  5. מעבירים את הבלילה ל2 תבניות אינגליש קיייק.
  6. מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות ואופים כ10 דקות בערך, עד שהבלילה מתייצבת מעט למעלה.
  7. בינתיים חותכים את התותים שנותרו לפרוסות.
  8. מפזרים מעל העוגה את פרוסות התותים בצורה חופשית ומחזירים לתנור.
  9. אופים כ 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  10. מפזרים מעל מעט אבקת סוכר ומגישים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגת וניל בחושה עם שוקולד לבן ומלא תותים

עוד מתכונים כמו עוגת וניל בחושה עם שוקולד לבן ומלא תותים