עוגת קרם שניט

קרם שניט

מתכון להכנת עוגת קרם שניט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מתכון נהדר לפנק איתו את בן/ בת הזוג  לכבוד יום האהבה בקלי קלות ובמהירות עם הרבה רושם.

בני הזוג שלכם לא ידעו שהוא לקח לכם בדיוק 35 דקות של הכנה.
אז קדימה למה אתם מחכים? עכשיו אין יותר תירוצים.

מרכיבים להכנת עוגת קרם שניט

  • 1 חבילת בצק עלים מופשר
  • שקית אבקת סוכר לפיזור מעל העלים
  • לקרם:
  • 2 מיכלים של שמנת מתוקה
  • שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות סוכר
  • 1/4 כוס חלב
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגת קרם שניט

  1. מתחילים בהכנת הבצק: חותכים מבצק העלים 3 מלבנים ארוכים ורחבים ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אפשר גם ליצור מלבנים קטנים ולעשות קרם שניט אישיים באותו האופן ואז לא מסתבכים עם החיתוך וההגשה יותר יפה.
  2. מפזרים על העלים אבקת סוכר בעזרת מסננת ומכסים בנייר אפייה נוסף ועליו תבנית תנור נוספת, בכדי שתמנע מהבצק לתפוח באפייה.
  3. אופים בחום של 180 מעלות בערך 20 דקות. בודקים שהעלים התקרמלו יפה. מוציאים את התבניות מהתנור ומניחים לבצק להתקרר.
  4. לאחר שהבצק התקרר לחלוטין, מתחילים להכין את הקרם. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר, האינסטנט פודינג וניל והחלב עד שמקבלים קצפת יציבה. מעבירים את הקרם שקיבלנו לשקית זילוף פשוטה ללא צנטר. גוזרים חור עבה בשקית הזילוף.
  5. מניחים רצועת בצק אחת אפויה על צלחת ההגשה ומזלפים מעליה שכבה אחידה של קרם. מה שחשוב הוא לשמור כמה ס"מ בודדים מהקצוות של המאפה נקיים כדי שהקרם לא יגלוש החוצה.
  6. מניחים מעל בעדינות שכבת בצק נוספת. מעל שכבת הבצק שוב מזלפים שכבה יפה מהקרם. את חתיכת הבצק האחרונה שנותרה לנו מקשטים בשכבה נדיבה של אבקת סוכר ומניחים על השכבה הקודמת.
  7. את חתיכת הבצק האחרונה שנותרה לנו מקשטים בשכבה נדיבה של אבקת סוכר ומניחים על השכבה הקודמת.
  8. מעבירים למקרר לשעתיים- שלוש לפחות לפני ההגשה.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגת קרם שניט

עוד מתכונים כמו עוגת קרם שניט