פטריות ממולאות בגבינה

מתכון פטריות ממולאות בגבינה

מתכון להכנת פטריות ממולאות בגבינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מתכון נהדר ומהיר הכנה לכל אוהבי הפטריות והגבינות.

זוהי מנה צמחונית נהדרת ומפנקת.
את סוג הפטריות ניתן לחליף בפטריות שמפניון, או כל סוג אחר שאתם אוהבים.
תהנו.

מרכיבים להכנת פטריות ממולאות בגבינה

  • 2 סלסלות פטריות פורטבלו
  • למלית:
  • 150 גרם גבינה צהובה מגוררת ( אני השתמשתי בגבינה צהובה 9%)
  • 150 גבינת פטה עיזים מגוררת
  • 100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • 4-5 כפות גדושות גבינת שמנת בטעם טבעי 5%
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 1 כף עלי תימין טריים
  • 1 בצל ירוק קצוץ דק (רק החלק הירוק) או עירית
  • 4-5 כפות פירורי לחם
  • מעט פלפל שחור לפי הטעם
  • 1 שן שום כתושה (לא חובה)
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת פטריות ממולאות בגבינה

  1. בקערה מערבבים את כל סוגי הגבינות המגוררות מלבד גבינת הפרמזן, עד שמקבלים תערובת אחידה.
  2. מנקים את הפטריות בעזרת מטלית יבשה בעדינות ומורידים את הרגליים.
  3. בעזרת הידיים יוצרים קציצות מתערובת הגבינות ומכניסים לפטריות. מפזרים מעל כל פטריה מעט מגבינת הפרמזן המגוררת ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. אופים בחום של 200 מעלות כ-10 דקות, עד שהגבינה נמסה והפטריות מתחילות להזהיב מלמעלה.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של פטריות ממולאות בגבינה

עוד מתכונים כמו פטריות ממולאות בגבינה