פסטה אלפרדו

פסטה אלפרדו

מתכון להכנת פסטה אלפרדו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

פסטה אלפרדו בקלי קלות ממש כמו במסעדה!
כמה מרכיבים פשוטים ו20 דקות עבודה ויש לכם ארוחת ערב חלבית מושלמת ומפנקת.
תהנו.

מרכיבים להכנת פסטה אלפרדו

  • 1 שקית פסטה פנה
  • 500 מ"ל שמנת לבישול 15%
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון טריות פרוסות או חתוכות לרבעים
  • 25 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט אגוז מוסקט
  • מלח
  • פלפל שחור
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת פסטה אלפרדו

  1. בסיר עם המון מים רותחים וכף מלח מבשלים את הפסטה פנה עד לרמת אל דנטה.
  2. במחבת ממיסים את החמאה יחד עם שמן הזית.
  3. מוסיפים את הפטריות יחד עם השום הכתוש ומטגנים קלות.
  4. מוסיפים את השמנת לבישול ומתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
  5. מביאים לרתיחה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  6. שופכים את הרוטב מעל הפסטה , מערבבים היטב ומגישים.
  7. אפשר לקשט את המנה עם מעט פטרוזיליה קצוצה דק או עירית קצוצה.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של פסטה אלפרדו

עוד מתכונים כמו פסטה אלפרדו