פשטידת ברוקולי ו-4 סוגי גבינות

מתכון להכנת פשטידת ברוקולי ו-4 סוגי גבינות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

פשידת ברוקולי עשירה עם 4 סוגי גבינות, המון ברוקולי ובצל מטוגן.
פשטידה מאוד פשוטה להכנה, בריאה וטעימה מאוד.
בתור חובבת ברוקלי מושבעת התאהבתי בה מיד וכך גם כל מי שאכל ממנה.
לפעמים כשבא לי להפוך אותה לקצת יותר עשירה אני מניחה בתחתית התבנית מלאווח אחד,
מכניסה לתנור לרבע שעה עד שהוא נאפה ומעל שופכת את הבלילה ומכניסה לאפייה שניה עד שהפשטידה מוכנה.

בתיאבון!

מרכיבים להכנת פשטידת ברוקולי ו-4 סוגי גבינות

  • 1 חבילת ברוקלי טרי או קפוא
  • 1 גבינת חמד 5%  מגוררת (אפשר כל גבינה מלוחה שאוהבים)
  • 2 קופסאות גבינה לבנה
  • 2 בצלים גדולים קצוצים דק
  • 1/2 כוס קמח
  • 4 ביצים
  • מעט שמן זית
  • 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • מלח ופלפל לפי הטעם
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת פשטידת ברוקולי ו-4 סוגי גבינות

  1. חולטים את הברוקולי במים רותחים עד שהברוקלי מתרכך ובינתיים מטגנים את הבצלים עד להזהבה.
  2. מערבבים בקערה את כל סוגי הגבינות , מוסיפים את הביצים, הקמח , הבצל המטוגן, מתבלים במעט מלח ופלפל .
  3. קוצצים גס את הברוקלי ומכניסים לתערובת.
  4. משמנים היטב  עם שמן זית תבנית בקוטר 24  ס"מ , שופכים את התערובת ומכסים בשכבה נדיבה מאוד של גבינה צהובה מגוררת.
  5. אופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות עד שהפשטידה שחומה וריחנית. 

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של פשטידת ברוקולי ו-4 סוגי גבינות

עוד מתכונים כמו פשטידת ברוקולי ו-4 סוגי גבינות