צ’ילי קון קרנה

צ'ילי קון קרנה

מתכון להכנת צ’ילי קון קרנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

צ’ילי קון קרנה הוא מאכל מקסיקני משגע עם בשר טחון ושעועית שהכי טעים לאכול מגולגל בטורטייה יחד עם גוואקמולי טרי והרבה כוסברה.
המתכון מאוד פשוט והתוצאה היא ארוחה מפנקת ומושקעת בלי יותר מידי מאמץ.

תהנו.

מרכיבים להכנת צ’ילי קון קרנה

  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 1 כף גדושה רסק עגבניות
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1-2 פלפל חריף חתוך לטבעות
  • 6 שיני שום קצוצות דק
  • 2 כוסות שעועית לבנה קפואה מופשרת
  • 1 כפית שטוחה כמון
  • צ'ילי חריף לפי הטעם
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • חופן כוסברה קצוצה לפיזור מעל המנה
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת צ’ילי קון קרנה

  1. בסיר מטגנים את הבצל עד לשקיפות.
  2. מוסיפים את הפלפל החריף והשום ומטגנים מעט.
  3. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר מאפיר.
  4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת רסק העגבניות ומערבבים.
  5. מוסיפים את השעועית הלבנה ומתבלים.
  6. מביאים את התבשיל לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש.
  7. מבשלים כשעתיים- שלוש, עד שהשעועית רכה והתבשיל הסמיך.
  8. מגישים עם כוסברה קצוצה מעל , טורטיות גוואקמולי טרי.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של צ’ילי קון קרנה

עוד מתכונים כמו צ’ילי קון קרנה