קציצות פרסה משגעות

קציצות פרסה

מתכון להכנת קציצות פרסה משגעות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

קציצות פרסה משגעות עם טעם של עוד שאי אפשר להפסיק לחטוף.
הכי כיף להגיש עם ערימה של פירה ובצל מטוגן ופרוסות לימון בצד.
תהנו.

מרכיבים להכנת קציצות פרסה משגעות

  • 500 גרם בשר טחון
  • 5-6 גבעולי כרישה חתוכים לטבעות ( רק החלק הלבן והירוק בהיר)
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית גדושה כמון
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 ביצה גודל L
  • שמן לטיגון
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת קציצות פרסה משגעות

  1. שוטפים את הכרישה טוב טוב במים.
  2. מעבירים לסיר ומבשלים עם מים רותחים עד להתרככות של הכרישה ( בערך 20 דקות)
  3. מסננים את הכרישה מהמים היטב ומקררים.
  4. טוחנים במעבד מזון את הכרישה למחית ומוסיפים לקערה עם הבשר הטחון.
  5. מתבלים את התערובת ומוסיפים ביצה ופירורי לחם.
  6. יוצרים קציצות מתערובת ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה יפה משני הצדדים.
  7. אם העיסה מעט דביקה אפשר להרטיב מעט את הידיים בכדי ליצור קציצות יותר בקלות.
  8. מגישים חם עם פרוסות לימון בצד. בתיאבון !

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של קציצות פרסה משגעות

עוד מתכונים כמו קציצות פרסה משגעות