קרקר מלוח ביתי

מתכון להכנת קרקר מלוח ביתי

×İ×™×Ş×•×£ ב facebook
×İ×™×Ş×•×£ ב twitter
×İ×™×Ş×•×£ ב pinterest
×İ×™×Ş×•×£ ב email
אם האורחים מפתיעים אתכם ואין לכם ×İום דבר טעים לארח איתו , או ×İ×Ħתם ח×İקה נפ×İכם בנ×İנו×İ ×ž×œ×•×— טעים ג×İו למטבח ותכינו את המתכון הנפלא הזה.
קרקרים טעימים ופריכים… לא תאמינו כמה ×İהם קלים להכנה וללא ×İום מ×Ĥרכים מיוחדים ×İאין בכל בית כל הזמן!
אחרי ×İתנ×Ħו להכין אותם בבית לא תחזרו לקנוי .
מגי×İים בליווי ירקות ומתבלים / גבינות וי×İ ×œ×›× ארוחת ערב קלילה וטעימה או ×Ħתם ארוחת ביניים קלה.
תהנו.

מרכיבים להכנת קרקר מלוח ביתי

  • 2 כו×Ħות + כף קמח
  • 2 כפיות ×İטוחות מלח
  • 1/3 כו×Ħ ×İמן
  • 1/2 כו×Ħ מים
  • ל×Ĥיפוי:
  • ×İומ×İום לבן/ ×İחור + ק×Ĥח
  • זעתר
  • אבקת ×İום גבי×İי + גבינת פרמזן מגורדת+ מעט פפריקה
  • ע×İבי תיבול ×İונים ( קורנית, רוזמרין, זעתר, אורגנו וכו' )
â„ı️ מ×Ħתבכים עם המידות ×İל המ×Ĥרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומ×İקולות בבי×İול ואפיה ×İלי!

×İלבי הכנת קרקר מלוח ביתי

  1. בקערה מערבבים את כל חומרי הב×Ĥק עד לקבלת ב×Ĥק אחיד ונעים. אפ×İר לע×İות את ה×İלב הזה גם במיק×Ħר עם וו גיטרה.
  2. מכ×Ħים את הב×Ĥק ומניחים ב×Ĥד למנוחה ל10 דקות.
  3. מרדדים את הב×Ĥק על נייר אפייה הכי דק ×İרק אפ×İר ( ב×Ĥק עבה לא יהיה קרי×Ħפי בתום האפייה.)
  4. מחוררים בעזרת מזלג את כל הב×Ĥק בכדי ×İהב×Ĥק לא יתפח במהלך האפייה.
  5. מפזרים מעל הב×Ĥק את התו×Ħפות ×İבחרנו ועוברים על הב×Ĥק עם מערוך בכדי ×İהתו×Ħפות ידבקו.
  6. חותכים ל×Ĥורה ×İאתם אוהבים ( מ×İול×İים/ ריבועים/ א×Ĥבעות/ עיגולים ) ומעבירים לתבנית.
  7. אופים בחום ×İל 175 מעלות עד להזהבה ×İל הקרקרים ( בערך 20 דקות ) .
  8. מגי×İים ל×Ĥד מתבלים / גבינות וירקות או ×İומרים בקופ×Ħא אטומה.

עדכון א×Ĥלך במייל בכל פעם ×İאני מעלה מתכון חד×İ

תמונות ×İל קרקר מלוח ביתי

עוד מתכונים כמו קרקר מלוח ביתי