רוגעלך רכים ומושלמים

p1030379

מתכון להכנת רוגעלך רכים ומושלמים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מתכון לרוגעלך רכים רכים ופשוט מושלמים שלא תוכלו להפסיק ולגנוב מהקופסה.
בצק נפלא שניתן למלא במלית קקאו כמו שאני בחרתי לעשות או בכל ממרח שוקולד אהוב אחר
וליצור רוגעלך מופלאים.

תהנו.

מרכיבים להכנת רוגעלך רכים ומושלמים

  • לבצק:
  • 500 גרם קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • חצי כוס סוכר
  • 2 ביצים גודלL
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1 כוס מים
  • 1/47 כפית מלח
  • למילוי שוקולד:
  • 3/4 כוס אבקת קקאו
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית אבקת קינמון
  • 1/2 כוס שמן
  • לציפוי:
  • 1 ביצה טרופה היטב
  • לסירופ סוכר:
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת רוגעלך רכים ומושלמים

  1. במיקסר עם וו לישה מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים 7-8 דקות עד לקבלת בצק אחיד וחלק וקצת דביק.
  2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ושולחים את הבצק למנוחה עד להכפלת הנפח, בערך כשעה.
  3. בינתיים מכינים את המילוי:
  4. מערבבים בקערה את הסוכר, קקאו וקינמון ומוסיפים את השמן. מערבבים למשחה אחידה.
  5. מחלקים את הבצק על משטח מקומח לשני חלקים.
  6. כל חלק פותחים עם מערוך לעיגול גדול ויחסית דק אך לא דק מידי.
  7. מורחים קצת פחות ממחצית המילוי שוקולד על העיגול בצורה אחידה.
  8. מחלקים כל עיגול ל12 משולשים.
  9. מגלגלים כל משולש לצורת רוגעלך ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  10. מורחים בביצה ומניחים לתפיחה של כ 35 דקות בערך.
  11. כך ממשיכים גם עם כדור הבצק השני.
  12. מכניסים לתנור ל170 מעלות עד שהרוגעלך שחומים ויפים.
  13. מכינים את הסירופ:
  14. מבשלים את הסוכר עם המים עד לרתיחה ועוד כ 4 דקות נוספות. מורחים כל רועלך בסירופ.
  15. בתיאבון !

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של רוגעלך רכים ומושלמים

עוד מתכונים כמו רוגעלך רכים ומושלמים