גרנולה ביתית

מתכון להכנת גרנולה ביתית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
הפעם מתכון לגרנולה ביתית קלה ומהירה להכנה שממנה תכינו לעצמכם את ארוחת הבוקר המושלמת.
כל מה שאתם צריכים זה יוגורט משובח, קצת פירות טריים והרבה גרנולה תוצרת בית !
הרעיון הוא לשחק עם המרכיבים ולשים כל מה שאוהבים, ניתן להוסיף בוטנים, אגוזים, שקדים, פרג , פירות יבשים שונים וכל העולה בדמיונכם.
המתכון שרשמתי הוא של מה שאני אוהבת ובגדר המלצה בלבד .
מי שאוהב את הגרנולה שלו מתוקה, יש להוסיף עוד 1/4 כוס דבש לתערובת.

מרכיבים להכנת גרנולה ביתית

  • 3 כוסות שיבולת שועל
  • 100 גרם גרעיני חמניה קלופים לא קלויים
  • 100 גרם גרעיני דלעת קלופים לא קלויים
  • 100 גרם חמוציות מיובשות
  • 150 גרם שקדים שלמים לא קלויים
  • 150 גרם אגוזי פקאן לא קלויים
  • 1 כפית קינמון
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/4 כוס דבש/ סילאן
  • קורט מלח
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת גרנולה ביתית

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים מלבד החמוציות עם הקינמון. מוסיפים את הדבש/סילאן והשמן ומערבבים היטב. מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כחצי שעה בחום של 160 מעלות. כל 5 דק' לפתוח את התנור ולערבב את התערובת כדי שתשחים קלות מכל הצדדים.
  2. . נותנים לגרנולה להתקרר מעט, מוסיפים את המשמשים והחמוציות.
  3. מערבבים היטב ומעבירים לצנצנת אטומה. זהו, קיבלתם גרנולה ביתית משגעת. תהנו .

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של גרנולה ביתית

עוד מתכונים כמו גרנולה ביתית