המתכון הזה לאסאדו, הוא אחד האהובים עליי.
בימים שאין לי כוח להתעסק במטבח יותר מידי, אבל בכל זאת צריך להכין ארוחה
חגיגית, זה המתכון שאני מכינה.
כל מה שצריך זה לסדר את האסאדו הירקות יפה בתבנית ואת כל העבודה
הקשה עושה התנור.

מתכון להכנת אסאדו צלוי עם ירקות בתנור
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת אסאדו צלוי עם ירקות בתנור
- 2 חתיכות יפות וגדולות של אסאדו עם הרבה בשר ביחס לשומן.
- 8-10 תפוחי אדמה קטנים
- 4 גזרים קלופים וחתוכים לרבעים
- 1 ראש שום חתוך באמצע לשני חצאים
- 1-2 גבעולי רוזמרין
- מלח גס ופלפל שחו גרוס
- 4 כפות שמן זית
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת אסאדו צלוי עם ירקות בתנור
- מסדרים את האסאדו והירקות יפה בתוך תבנית.
- משמנים את הבשר והירקות בשמן זית ומפזרים מעל מלח גס, פלפל שחור גרוס ומניחים מעל את הרוזמרין.
- עוטפים בנייר כסף טוב טוב ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות לחצי שעה ואז מנמיכים את החום ל140 מעלות לעוד 5 שעות.
- בודקים שהבשר נפרד מהעצם בנגיעה והוא רך ומגישים.
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של אסאדו צלוי עם ירקות בתנור
- פורסם: אפריל 17, 2020
- תויג ב: עוף ובשר

לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.