עוגיות ביסקוטי הן עוגיות פריכות ונהדרות שמקבלות את הפריכות הכיפית שלהן מהעובדה שהן נאפות פעמיים.
פעם אחת בתור כיכר שלמה, ופעם נוספת לאחר שפורסים אותן.
מתקבלות עוגיות דמוי צנימים מתוקים וטעימים עם המון דברים טובים בפנים.
ניתן לגוון את הביסקוטי ולהוסיף איזה אגוזים ופירות יבשים שאוהבים.
אני בחרתי להכין את העוגיות מתערובת של פקאנים, שקדים, פיסטוקים , משמשים מיובשים, וחמוציות.
אז אם גם אתם נשארתם עם פירות יבשים ואגוזים “עודפים” מחג ט”ו בשבט זהו מתכון נהדר עבורכם .
וגם אם לא, שווה ללכת לקנות במיוחד בשביל העוגיות הנפלאות הללו.
תהנו.
ביסקוטי
ראשי / מתכונים / מתכונים לעוגיות / ביסקוטי