על בצק ספידי כבר שמעתם? אם אתם חברים בקבוצות אוכל בפייסבוק או בפורומים בוודאי כבר נמאס לכם לשמוע עליו, אבל אם עוד לא שמעתם עליו – הגיע הזמן.
את המתכון לבצק הנפלא הזה קיבלתי מלאה זוהר האלופה !
למה הבצק הזה כל כך טוב?
- זהו בצק פריך נפלא שמוכן באופן מיידי לעבודה, ללא שמרים וללא התפחה.
- הבצק המהיר לא מכיל חמאה, כך שהוא מושלם למילוי מכל סוג – מלוח או מהוא ניתן לאפייה (כפי שאני בחרתי להדגים במתכון הזה) , אך גם לטיגון.
בקיצור… הבצק המושלם .
(לבצק עם מלית מתוקה מוסיפים 2-3 כפות סוכר)