בראוניז שוקולד – גבינה הורסים!!
השילוב של השוקולד עם הגבינה פשוט מושלם, פאדג’י בדיוק במידה הנכונה
מתוק, אבל לא מידי… פשוט אי אפשר להפסיק ליישר את העוגה!
תהנו.

מתכון להכנת בראוניז שוקולד- גבינה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת בראוניז שוקולד- גבינה
- לשכבת הבראוניז:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 150 גרם חמאה
- 1 כוס סוכר
- 4 ביצים גודל L
- 3/4 כוס קמח
- 2 כפות קקאו
- לשכבת הגבינה:
- 250 גרם גבינת שמנת 30%
- 250 גרם גבינה לבנה 9%
- 1 כפית תמצית וניל
- 3/4 כוס סוכר
- 3 ביצים גודל L
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת בראוניז שוקולד- גבינה
- ממיסים שוקולד עם חמאה במיקרוגל לתערובת חלקה ואחידה.
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח ואת אבקת הקקאו ומערבבים עד לתערובת חלקה ואחידה. מניחים בצד.
- מכינים את שכבת הגבינה:
- בקערת המיקסר טורפים את גבינת השמנת עם הסוכר ותמצית הוניל לתערובת אחידה וחלקה.
- מוסיפים פנימה את הגבינה הלבנה וטורפים.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת בכל פעם ומערבבים היטב.
- מוסיפים אינסטנט פודינג וניל וטורפים.
- מרפדים תבנית מלבנית בינונית בנייר אפייה.
- שופכים 2/3 מתערובת השוקולד לתוך התבנית ומיישרים עם פלטה.
- שופכים את כל תערובת הגבינה בעדינות מעל תערובת השוקולד .
- עם כף לוקחים תלוליות מתערובת השוקולד שנותרה ומניחים במרווחים על שכבת הגבינה. מערבבים מעט ליצירת דוגמת שיש.
- אופים בחום של 170 מעלות כשעה. כשהעוגה מוכנה שכבת הגבינה עוד רוטטת וזה בסדר. היא תתייצב כשתתקרר.
- לאחר שהעוגה הצטננה מכניסים למקרר לשעתיים שלוש לפחות לפני החיתוך.
- חותכים לקוביות שמנמנות ומגישים!
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של בראוניז שוקולד- גבינה

לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.