יש המון מתכוני בראוניז ברחבי הרשת, אבל בראוניז עם כמויות סבירות של חמאה ושוקולד לא ממש מצאתי…
לכן הבאתי לכם פה מתכון נהדר לפאדג’ בראוניז שוקולדיים ונימוחים שאי אפשר להפסיק לנשנש, עם כמויות סבירות בהחלט של חמאה.
מומלץ להכפיל כמויות כי הבראוניז האלו פשוט נחטפים !
תהנו.
מתכון להכנת בראוניז שוקולד ואגוזים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת בראוניז שוקולד ואגוזים
- 220 גרם שוקולד מריר איכותי או שילוב של מריר וחלב
- 150 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
- 1/4 כפית מלח
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
- 1/4 כוס קקאו
- 3/4 כוס קמח
- 3 ביצים
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת בראוניז שוקולד ואגוזים
- ממיסים את החמאה יחד עם השוקולד המריר בקערה גדולה. ניתן להמיס במיקרו בגלים קצרים של 10-15 שניות או בבן-מארי.
- מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח ואת אבקת הקקאו ומערבבים עד לתערובת חלקה ואחידה.
- מפזרים מעל התערובת את אגוזי המלך בתפזורת אחידה.
- אופים בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות .מניחים לבראוניז להצטנן לחלוטין לפני שפורסים.
- פורסים לריבועים שמנמנים מגישים. בתיאבון.
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של בראוניז שוקולד ואגוזים
לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.