כרובית צלויה ברוטב פיקנטי

כרובית צלויה ברוטב פיקנטי

מתכון להכנת כרובית צלויה ברוטב פיקנטי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

מתכון סופר פשוט וקל מחמישה מרכיבים בלבד  לכרובית צלויה בתנור ברוטב פיקנטי משגע
שמכינים בעשר דקות.
תוספת נפלאה לארוחה בלי שום מאמץ ובלי הרבה כלים.

תהנו.

מרכיבים להכנת כרובית צלויה ברוטב פיקנטי

  • 1 ראש כרובית מפורק לפרחים
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי חריף
  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 כף אבקת שום
  • מלח לפי הטעם
  • חופן פטרוזיליה קצוצה דק לקישוט
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת כרובית צלויה ברוטב פיקנטי

  1. מערבבים בקערה את הרוטב והתבלינים.
  2. מוסיפים פנימה את פרחי הכרובית ומערבבים היטב עד שכל הכרובית מצופה ברוטב
  3. מפזרים בתבנית בשכבה אחידה.
  4. אופים בחום של 180 מעלות כ20-25 דקות, עד שהכרובית שחומה ורכה.
  5. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים. בתיאבון !

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של כרובית צלויה ברוטב פיקנטי

עוד מתכונים כמו כרובית צלויה ברוטב פיקנטי