מתכון מעולה ללחם פריך מבחוץ ורך ואוורירי מבפנים… כזה שלא היה מבייש אף מאפייה!
את הלחם מכינים בקלי קלות ואת רוב העבודה המיקסר עושה.
הפעם בחרתי בתוספות של זיתים ושל בצל מטוגן, אך ניתן לגוון בתוספות
ולעשות לחמים מיוחדים אחרים.
המלצה חמה על תוספת של אגוזי מלך וצימוקים/ חמוציות.
את הלחם מכינים בקלי קלות ואת רוב העבודה המיקסר עושה.
הפעם בחרתי בתוספות של זיתים ושל בצל מטוגן, אך ניתן לגוון בתוספות
ולעשות לחמים מיוחדים אחרים.
המלצה חמה על תוספת של אגוזי מלך וצימוקים/ חמוציות.
המתכון הוא ל2 כיכרות לחם.
תהנו.