לחמעג’ון הוא בעצם סוג של פיצה בשרית נהדרת שמהווה ארוחה מלאה ומשביעה ולא פחות חשוב טעימה !
את הלחמעג’ון אפשר להכין עם תחתית בצק עבה או דק, אם עושים בצק דק מקבלים יותר מאפים.
את אותו המאפה אפשר לגוון עם גרסה נוספת שחביבה יותר על הילדים ובה מוסיפים למילוי 2 כפות רסק עגבניות ומיץ מלימון אחד ועל כל עיגול בצק
מורחים כף שטוחה של רסק עגבניות לפני שמשטחים את הבשר על הבצק. הטעם יוצא שונה וטעים לא פחות.
את הלחמעג’ון אפשר להכין עם תחתית בצק עבה או דק, אם עושים בצק דק מקבלים יותר מאפים.
את אותו המאפה אפשר לגוון עם גרסה נוספת שחביבה יותר על הילדים ובה מוסיפים למילוי 2 כפות רסק עגבניות ומיץ מלימון אחד ועל כל עיגול בצק
מורחים כף שטוחה של רסק עגבניות לפני שמשטחים את הבשר על הבצק. הטעם יוצא שונה וטעים לא פחות.
תהנו.