אם עוד לא הספקתם להבין את זה עליי , אז אני מאוד אוהבת לעבוד עם בצקים בכלל ועם בצק שמרים בפרט. בצקים הם האהבה האמיתית שלי.
מבצק חסר צבע וצורה יוצאים מאפים אוורירים, שחומים ועם ריח שיכול להטריף.
כל מה שנותר לעשות הוא רק להחליט איזה מלית מתחשק באותו הרגע והאפשרויות הן אינסופיות. פשוט תענוג.
הפעם קיבלתם מתכון קלאסי לעוגות שמרים קטנות ושובבות שאי אפשר להפסיק לאכול.
שבלולי שמרים במלית וניל עם שברי שוקולד חלב, או במילים אחרות … שלמות!
אתם עוד פה? גשו לעבודה !