ממרח פסטו ביתי

ממרח פסטו ביתי

מתכון להכנת ממרח פסטו ביתי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מתכון לממרח פסטו טרי ונהדר שיעזור לכם לשדרג כל פסטה או סנדוויץ’ שמכינים בקלות ובמהירות במעבד במזון.
ניתן להכין ממרח פסטו גם מעשבי תיבול אחרים, כגון פסטו פטרוזיליה או פסטו כוסברה.
וכמו כן ,אפשר להחליף את הצנוברים באגוזים אחרים לבחירתכם, כגון אגוזי קשיו או אגוזי מלך ואפילו שקדים.
תהנו.

מרכיבים להכנת ממרח פסטו ביתי

  • 1 קופסא של בזליקום טרי
  • 3 כפות צנוברים
  • 2 שיני שום
  • מלח לפי הטעם
  • בין רבע לחצי כוס שמן זית ( תלוי בסמיכות שרוצים )
  • 1/4 כוס גבינת פרמז'ן מגוררת
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת ממרח פסטו ביתי

  1. מניחים את כל החומרים מלבד השמן זית בתוך מעבד המזון ומתחילים לטחון תוך כדי הוספת שמן הזית בזרם דק עד שהתערובת בסמיכות הרצויה.
  2. מעבירים לצנצנת ומכסים בשמן זית. שומרים בקירור עד שבועיים.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של ממרח פסטו ביתי

עוד מתכונים כמו ממרח פסטו ביתי