ממתק שוקולד לבן וטחינה שמכינים בפחות מחמש דקות עבודה!
מקפיאים, חותכים לקוביות ומתענגים!!
מתכון להכנת ממתק שוקולד לבן, טחינה ואגוזים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מרכיבים להכנת ממתק שוקולד לבן, טחינה ואגוזים
- 200 גרם שוקולד לבן איכותי
- 3/4 כוס טחינה גולמית
- 1 כוס אגוזים ( אני שמתי שקדים קלויים ופיסטוק)
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!
שלבי הכנת ממתק שוקולד לבן, טחינה ואגוזים
- ממיסים שוקולד לבן בקערה במיקורגל, בפולסים של 30 שניות בכל פעם, עד שהשוקולד נמס לגמרי.
- מוסיפים לתוך הקערה עם השוקולד את הטחינה הגולמית ומערבבים היטב.
- קוצצים את האגוזים גס ו3/4 מהכמות מכניסים אל תוך הקערה ומערבבים היטב.
- לוקחים קופסת פלסטיק פשוטה מלבנית קטנה ומניחים בתחתית שלה נייר אפייה.
- מעבירים את תערובת השוקולד לקופסה ומפזרים מעל את האגוזים ששמרנו בצד.
- סוגרים את הקופסה ומעבירים למקפיא לשעתיים - שלוש להתייצבות.
- חותכים לקוביות קטנות ושומרים במקפיא. תהנו.
עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש
תמונות של ממתק שוקולד לבן, טחינה ואגוזים
- פורסם: יולי 21, 2020
- תויג ב: מתכונים לקינוחים
לירז כהן
לירז כהן היא קונדיטורית, בשלנית, צלמת חובבת ואמא ל-2 בנות יפיפיות. אוהבת לנסות מתכונים ולשחק איתם עד שיוצא מושלם.