סברינה

מ×Ēכון סברינה

מ×Ēכון להכנ×Ē ×Ą×‘×¨×™× ×”

שי×Ēות ב facebook
שי×Ēות ב twitter
שי×Ēות ב pinterest
שי×Ēות ב email

מ×Ēכון לסברינה מפנק×Ē ×•×ž×Ēוקה ׊×Ē×ĸלה חיוך ×ĸל הפנים שכל מי שיט×ĸם או×Ēה. חובה לנסו×Ē!

מרכיבים להכנ×Ē ×Ą×‘×¨×™× ×”

  • 2 כוסו×Ē ×§×ž×—
  • 2 כפו×Ē ×Ą×•×›×¨
  • 2 כפיו×Ē ×Š×ž×¨×™× יבשים
  • 1/2 כפי×Ē ×ž×œ×—
  • 80 גרם חמאה רכה
  • 3 בי×Ļים גודל L
  • 2/3 כוס חלב פושר
  • לסירופ:
  • 2 כוסו×Ē ×ž×™×
  • 2 כוסו×Ē ×Ą×•×›×¨
  • 2 כפו×Ē ×Ēמ×Ļי×Ē ×‘×˜×ĸם רום
  • ל×Ļיפוי:
  • 1 ׊מנ×Ē ×ž×Ēוקה
  • 1 כוס חלב
  • 80 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • פירו×Ē ×”×ĸונה
â„šī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē ×Š×œ המ×Ļרכים? קראו א×Ē ×ž×“×¨×™×š המר×Ē ×ž×™×“×•×Ē ×•×ž×Š×§×•×œ×•×Ē ×‘×‘×™×Š×•×œ ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē ×Ą×‘×¨×™× ×”

  1. בק×ĸר×Ē ×”×ž×™×§×Ą×¨ ×ĸם וו גיטרה מ×ĸרבבים א×Ē ×”×§×ž×— יחד ×ĸם השמרים.
  2. מוסיפים סוכר ומלח ומ×ĸרבבים.
  3. מוסיפים א×Ē ×”×‘×™×Ļים והחלב ×Ēוך כדי לישה ×•×œ×‘×Ą×•×Ŗ מוסיפים קוביו×Ē ×—×ž××” רכה.
  4. מ×ĸרבבים כ-3 דקו×Ē × ×•×Ą×¤×•×Ē ×ĸד לקבל×Ē ×‘×Ļ×§ נוזלי וחלק.
  5. מכסים בניילון × ×Ļמד ושולחים ל×Ēפיחה ×ĸד להכפל×Ē ×”× ×¤×—.
  6. מ×ĸבירים א×Ē ×”×Ē×ĸרוב×Ē ×œ×Š×§×™×Ē ×–×™×œ×•×Ŗ ומזלפים כ2/3 גובה מה×Ēבני×Ē ×Š×œ הסברינו×Ē.
  7. שולחים ל×Ēפיחה נוספ×Ē ×ĸד שהסברינו×Ē ×ž×’×™×ĸו×Ē ×œ×’×•×‘×” ה×Ēבני×Ē.
  8. בינ×Ēיים מכינים א×Ē ×”×Ą×™×¨×•×¤:
  9. מ×ĸרבבים מים וסוכר ומביאים לר×Ēיחה. ממשיכים לבשל כ10 דקו×Ē ××• ×ĸד להסמכה של הסירופ.
  10. מוסיפים א×Ē ×”×¨×•× ומ×ĸרבבים היטב. מכבים א×Ē ×”××Š.
  11. אופים א×Ē ×”×Ą×‘×¨×™× ×•×Ē ×‘×—×•× של 180 מ×ĸלו×Ē ×ĸד להזהבה מלאה, כ-20 דקו×Ē ×‘×ĸרך.
  12. לוקחים א×Ē ×”×Ą×‘×¨×™× ×•×Ē ×”×—×ž×•×Ē ×•×ž×ĸבירים לסיר ×ĸם הסירופ ונו×Ēנים להם לספוג א×Ē ×”× ×•×–×œ×™× משני ה×Ļדדים כמה דקו×Ē ×˜×•×‘×•×Ē. מ×ĸבירים ל×Ēבני×Ē ××• ×Ļלח×Ē ×”×’×Š×”.
  13. בק×ĸרה מק×Ļיפים א×Ē ×”×Š×ž× ×Ē ×™×—×“ ×ĸם החלב והאינסטנט פודינג לק×Ļפ×Ē ×™×Ļיבה.
  14. מ×ĸבירים א×Ē ×”×§×Ļפ×Ē ×œ×Š×§×™×Ē ×–×™×œ×•×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר ומזלפים.
  15. מקשטים ×ĸם פירו×Ē ×”×ĸונה ומגישים.

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē ×Š×œ סברינה

×ĸוד מ×Ēכונים כמו סברינה