סופגניו×Ē ×ž×•×Š×§×ĸו×Ē ×›×ž×• ברולדין בקלי קלו×Ē

סופגניו×Ē ×›×ž×• ברולדין

מ×Ēכון להכנ×Ē ×Ą×•×¤×’× ×™×•×Ē ×ž×•×Š×§×ĸו×Ē ×›×ž×• ברולדין בקלי קלו×Ē

שי×Ēות ב facebook
שי×Ēות ב twitter
שי×Ēות ב pinterest
שי×Ēות ב email

אחרי שלמדנו בפוסט הקודם איך להכין סופגניו×Ē ×‘×Ą×™×Ą×™×•×Ē ×ž×•×Š×œ×ž×•×Ē ×ž×ž×Š כמו בקונדיטוריה,
הגי×ĸ הזמן לקח×Ē ××Ē ×–×” ×Ļ×ĸד אחד קדימה ולה×Ēחיל לה×Ēפר×ĸ ×ĸם ה×Ļיפוי והמילוי !
מבטיחה ×Š×‘×Ą×•×Ŗ י×Ļאו לכם סופגניו×Ē Â ×˜×ĸימו×Ē ×™×•×Ēר מרולדין .
הפ×ĸם הכנ×Ēי סופגניו×Ē ××•×¨×™××• וסופגניו×Ē ×œ×•×˜×•×Ą שכל מבוגר יהנה ×œ×˜×¨×•×Ŗ.
ולילדים?  סופגניו×Ē Â ×Š×•×§×•×œ×“ וסוכריו×Ē !

 

 

 

מרכיבים להכנ×Ē ×Ą×•×¤×’× ×™×•×Ē ×ž×•×Š×§×ĸו×Ē ×›×ž×• ברולדין בקלי קלו×Ē

  • 750 גרם קמח
  • 50 גרם שמרים טריים/2 כפו×Ē ×Š×ž×¨×™× יבשים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 בי×Ļים גודל L
  • 300 מ"ל מים חמימים
  • 50 גרם חמאה רכה בטמפרטור×Ē ×”×—×“×¨
  • כפי×Ē ×Š×˜×•×—×” מלח
  • שמן סויה/קנולה לטיגון ×ĸמוק
  • לסופגניו×Ē ××•×¨×™××•:
  • 1 חביל×Ē ×ĸוגיו×Ē ××•×¨×™××• ×§×Ļו×Ļה דק אך לא לאבקה
  • 250 מ"ל ׊מנ×Ē ×ž×Ēוקה
  • 2כפו×Ē ××™× ×Ą×˜× ×˜ פודינג וניל
  • 150 גרם שוקולד לבן מומס
  • לסופגניו×Ē ×œ×•×˜×•×Ą:
  • חביל×Ē ×ĸוגיו×Ē ×œ×•×˜×•×Ą ×§×Ļו×Ļו×Ē ×“×§ אך לא לאבקה
  • ממרח לוטוס
  • 150 גרם שוקולד לבן מומס
  • לסופגניו×Ē ×Š×•×§×•×œ×“
  • ממרח שוקולד שאוהבים ( נוטלה/השחר וכו' )
  • סוכריו×Ē ×Ļב×ĸוניו×Ē
â„šī¸ מס×Ēבכים ×ĸם המידו×Ē ×Š×œ המ×Ļרכים? קראו א×Ē ×ž×“×¨×™×š המר×Ē ×ž×™×“×•×Ē ×•×ž×Š×§×•×œ×•×Ē ×‘×‘×™×Š×•×œ ואפיה שלי!

שלבי הכנ×Ē ×Ą×•×¤×’× ×™×•×Ē ×ž×•×Š×§×ĸו×Ē ×›×ž×• ברולדין בקלי קלו×Ē

  1. בק×ĸר×Ē ×”×ž×™×§×Ą×¨ מ×ĸרבבים א×Ē ×”×§×ž×— יחד ×ĸם השמרים.
  2. מוסיפים א×Ē ×”×Ą×•×›×¨ ומ×ĸרבבים היטב.
  3. מוסיפים א×Ē ×”×ž×™× ×Ēוך כדי לישה וממשיכים ל×ĸרבב.
  4. מוסיפים א×Ē ×”×‘×™×Ļים אח×Ē ××—×Ē ×‘×›×œ פ×ĸם ×ĸד שנבל×ĸו×Ē ×‘×‘×Ļ×§.
  5. מוסיפים א×Ē ×”×ž×œ×—.
  6. מוסיפים א×Ē ×”×—×ž××” בקוביו×Ē ×§×˜× ×•×Ē , ×ĸד שנבל×ĸ בב×Ļ×§.
  7. ממשיכים ללוש א×Ē ×”×‘×Ļ×§ ×ĸוד כ-5 דקו×Ē
  8. מכסים בניילון × ×Ļמד ושולחים ל×Ēפיחה ×ĸד להכפל×Ē ×”× ×¤×— ( כש×ĸה ). הב×Ļ×§ יו×Ļא מ×ĸט דביק וזה בסדר.
  9. בינ×Ēיים לוקחים 2 ניירו×Ē ××¤×™×™×” ומחלקים כל נייר ל9 קוביו×Ē ×•×ž× ×™×—×™× ×ĸל 2 ×Ēבניו×Ē ×Ēנור גדולו×Ē.
  10. מו×Ļיאים לב×Ļ×§ א×Ē ×”××•×•×™×¨ ומחלקים ל-20 כדורים, במשקל של 60 גרם כל אחד. אם הב×Ļ×§ דביק מידי משמנים ממ׊ טיפה א×Ē ×”×™×“×™×™× ויו×Ļרים א×Ē ×”×›×“×•×¨×™×
  11. מניחים א×Ē ×”×›×“×•×¨×™× ×ĸל קוביו×Ē × ×™×™×¨ האפייה.
  12. מכניסים א×Ē ×”×Ēבניו×Ē ×œ×Ēנור שחומם ל50 מ×ĸלו×Ē ×•×ĸדיין דלוק במשך כל זמן הה×Ēפחה ×•×‘× ×•×Ą×Ŗ מניחים ×§×ĸרה ×ĸם מים רו×Ēחים ב×Ēח×Ēי×Ē ×”×Ēנור. כך מבטיחים שהסופגניו×Ē ×œ× יקבלו "קליפה" קשה במהלך ה×Ēפיחה.
  13. מ×Ēפיחים כח×Ļי ׊×ĸה, או ×ĸד שהסופגניו×Ē ×”×›×¤×™×œ×• א×Ē × ×¤×—×Ÿ.
  14. מחממים שמן היטב בסיר רחב ומטגנים א×Ē ×”×Ą×•×¤×’× ×™×•×Ē ×™×—×“ ×ĸם נייר האפייה ×ĸד שהוא נפרד מהסופגניה ב×Ēוך השמן ורק אז מסירים או×Ēו מהסיר. מטגנים ×ĸד להזהבה מכל ×Ļד.
  15. מ×ĸבירים לנייר סופג בכדי להיפטר מ×ĸודפי השמן.
  16. מכינים א×Ē ×”×§×¨× לסופגניו×Ē ××•×¨×™××•:
  17. מק×Ļיפים ׊מנ×Ē ×ž×Ēוקה ×ĸם אינסטנט פודינג לק×Ļפ×Ē ×™×Ļיבה.
  18. מקפלים פנימה ח×Ļי מכמו×Ē ×Š×‘×¨×™ האוריאו. מ×ĸבירים לשקי×Ē ×–×™×œ×•×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר רחב משונן .
  19. מזלפים א×Ē ×”×§×¨× פנימה. מ×Ļפים בשוקולד לבן ( לטבול כל סופגניה ב×Ēוך ×§×ĸר×Ē ×”×Š×•×§×•×œ×“ ×ĸד ל×Ļיפוי אחיד של החלק ה×ĸליון.)
  20. מפזרים מ×ĸל השוקולד שברי אוריאו. אפ׊ר גם ×œ×–×œ×Ŗ כוכב מ×ĸל כל סופגניה, אך ממ׊ לא חייב.
  21. לסופגניו×Ē ×œ×•×˜×•×Ą:
  22. מחממים א×Ē ×ž×ž×¨×— הלוטוס מ×ĸט שי×Ēרכך. לא לחמם יו×Ēר מידי כי הוא הופך לנוזלי מאוד.
  23. מ×ĸבירים לשקי×Ē ×–×™×œ×•×Ŗ ×ĸם ×Ļנטר רחב משונן ומזלפים אל ×Ēוך הסופגניו×Ē.
  24. מ×Ļפים א×Ē ×”×Ą×•×¤×’× ×™×” בשוקולד לבן ( טובלים בשוקולד ל×Ļיפוי אחיד ).
  25. מפזרים מ×ĸל שברי לוטוס ומזלפים כוכב.
  26. לסופגניו×Ē ×Š×•×§×•×œ×“ מחממים שוקולד במיקרו ×ĸד שהופך לנוזלי.
  27. טובלים א×Ē ×”×Ą×•×¤×’× ×™×•×Ē ×‘×Š×•×§×•×œ×“ ×ĸד ל×Ļיפוי אחיד של החלק ה×ĸליון . מפזרים מ×ĸל סוכריו×Ē ×•×ž×–×œ×¤×™× כוכב ממרח שוקולד שלא ×ĸבר חימום.
  28. ב×Ēיאבון !

×ĸדכון א×Ļלך במייל בכל פ×ĸם שאני מ×ĸלה מ×Ēכון חדש

×Ēמונו×Ē ×Š×œ סופגניו×Ē ×ž×•×Š×§×ĸו×Ē ×›×ž×• ברולדין בקלי קלו×Ē

×ĸוד מ×Ēכונים כמו סופגניו×Ē ×ž×•×Š×§×ĸו×Ē ×›×ž×• ברולדין בקלי קלו×Ē