עוגיות בוהן

עוגיות חמאה

מתכון להכנת עוגיות בוהן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
מתכון נהדר של עוגיות קלות שיחממו לכם את הלב והנשמה.
העוגיות לא מצריכות חומרים מיוחדים ובדרך כלל הם נמצאים באופן קבוע בכל בית. הן פשוטות להכנה ומלכלכות רק את המעבד מזון.
תהנו.
 

מרכיבים להכנת עוגיות בוהן

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 3/4 2 כוסות קמח גדושות
  • 1 שקית אבקת סוכר ( 100 גרם)
  • 1/3 כוס שמן + כף שמן
  • ריבה שאוהבים, נוטלה, ממרח נוגט, ממרח חלבה
ℹ️ מסתבכים עם המידות של המצרכים? קראו את מדריך המרת מידות ומשקולות בבישול ואפיה שלי!

שלבי הכנת עוגיות בוהן

  1. במעבד מזון מערבבים קמח יחד עם חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את השמן ומערבבים שוב בפולסים קצרים עד לקבלת בצק אחיד.
  2. קורצים מהבצק כדורים קטנים, בערך בגודל של כדור פינג פונג ומניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. בעזרת הבוהן יוצרים גומה בתוך כל כדור בצק, כמעט עד התחתית .
  3. אופים בחום של 160 מעלות כ- 15-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב טיפה. העוגיות צריכות להישאר בהירות. אם במהלך האפייה העוגיות תופחות מידי והשקע כמעט ונעלם, אפשר לפתוח את התנור ובעזרת כפית ליצור שוב שקע ולהמשיך לאפות כרגיל. מניחים לעוגיות להתקרר.
  4. בעזרת שקית זילוף קטנה או כפית ממלאים את השקעים של העוגיות במילוי האהוב עליכם. שומרים בכלי אטום בשכבה אחת.

עדכון אצלך במייל בכל פעם שאני מעלה מתכון חדש

תמונות של עוגיות בוהן

עוד מתכונים כמו עוגיות בוהן